reklam
Gazete Kritik Gündem Ev Hapsi Kaldırılan Abdurrahman Tutdere, Ailesiyle Sofrada: “Özgürlük Dünyanın En Güzel Şeyi”

Ev Hapsi Kaldırılan Abdurrahman Tutdere, Ailesiyle Sofrada: “Özgürlük Dünyanın En Güzel Şeyi”

Adıyaman'ın uzaklaştırılan Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, "ev hapsi" kararının kaldırılmasının ardından ailesini ziyaret etti. Tutdere, annesiyle birlikte aile yemeğinde "Özgürlük dünyanın en güzel şeyidir" diyerek duygularını paylaştı. Sosyal medya hesabından mesaj da yayınladı.

Hakkındaki soruşturma üzerine Adıyaman Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Abdurrahman Tutdere, "ev hapsi" kararının kaldırılmasının ardından Bağlıca Köyü'nde ikamet eden anne ve babasını ziyaret etti. Annesinin hazırladığı aile yemeğine katılan Tutdere, sofrada "Özgürlük dünyanın en güzel şeyi" dedi.

Tutdere, hakkındaki soruşturma kapsamında getirilen "konutunu terk etmeme" adli kontrol şartının kaldırılmasının ardından memleketi Bağlıca Köyü'nde yaşayan ailesini ziyaret etti. Anne ve babasıyla bir araya gelen Tutdere, annesinin hazırladığı aile yemeğine katıldı. Yemek sırasında duygularını dile getiren Tutdere, "Özgürlük dünyanın en güzel şeyi" ifadelerini kullandı.

Tutdere’nin bu sözüne annesi, "Ben sana hep yanımda kal diyorum, kalmıyordun" yanıtını verdi. Annenin bu sözleri sofradakileri gülümsetti.

Tutdere, ziyaretle ilgili bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşarak, şu notu düştü:

"Baba ocağındayız. Özgürlük ve aile, hayatın en kıymetli nimetleri. Diliyoruz ki en kısa zamanda belediye başkanlarımız ve adalet bekleyen herkes, sevdikleriyle aynı sofrada özgürlüğün ve huzurun tadını birlikte paylaşır."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *