Canlı yayında Ertuğrul Özkök ve Ahmet Hakan'a: İnsan şerefini korumak isterse...

TELE1'in sabah programı 'Gün Başlıyor'un sunucusu Musa Özuğurlu, İrfan Değirmenci'nin kovulması karşısında sessiz kalan Ertuğrul Özkök ve Ahmet Hakan'a canlı yayında tepki gösterdi.

GÜNDEM 13.02.2017, 15:36 13.02.2017, 15:36
Canlı yayında Ertuğrul Özkök ve Ahmet Hakan'a: İnsan şerefini korumak isterse...

ABC gazetesi'nin haberine göre, Referandumda 'Hayır' oyu vereceğini açıklamasının ardından Kanal D'deki görevine son verilen İrfan Değirmenci'ye destek giderek büyüyor. Medyada bir çok isim karara tepki göstererek Değirmenci'ye destek verirken, en anlamlı destek ise TELE1 kanalında Değirmenci'nin yayın saatinde "Gün Başlıyor" programını yapan deneyimli televizyoncu Musa Özuğurlu'dan geldi. 

Farklı kanallarda aynı kuşakta yayın yapmalarına rağmen genç meslektaşınn görevine son verilmesine tepki gösteren Musa Özuğurlu, Doğan Medya Grubu'nda görev yapan bir çok gazetecinin bu skandala karşı sessiz kalmasına tepki gösterdi.

ÖZKÖK VE HAKAN NEDEN SESSİZ?

Ertuğrul Özkök ve Ahmet Hakan'ın genç bir gazetecini görevine son verilmesi karşısında sessiz kalmalarına tepki gösteren Özuğurlu, "Aydın Doğan'a çıkıp bu yaptığınız yanlıştır diyebilir misiniz? İnsan şerefini korumak isterse bir yolunu bulur. Yoksa gerisi hikayedir" diyerek medyada ekonomik kaygıları kalmamasına rağmen baskıya teslim olan isimlerin karşısında görevini yapmaya çalışan gazetecilerin varlığını hatırlattı.

Yorumlar (0)