AKP'li vekiller adına belediye kesesinden 'hediye'

TBMM'deki miletvekillerinin odalarına "Saray" helvası dağıtıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin isim ve ambleminin yer aldığı helva kutusuna ilin AKP'li vekillerinin isimleri yazılı bir liste eklenmesi dikkati çekti. Kocaeli CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, "Milletin parasıyla kendi vekillerini öne çıkararak, üstelik utanmadan o ilin muhalefet vekillerine de hediye göndermek AKP zihniyetinin tipik bir yansıması" dedi.

GÜNDEM 18.01.2017, 17:44 18.01.2017, 17:44
 AKP'li vekiller adına belediye kesesinden 'hediye'

TBMM'deki miletvekillerinin odalarına "Saray" helvası dağıtıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin isim ve ambleminin yer aldığı helva kutusuna ilin AKP'li vekillerinin isimleri yazılı bir liste eklenmesi dikkati çekti.

TBMM'de Halkla İlişkiler Binası'ndaki milletvekili odalarına dün gün boyu kutularla, Kocaeli'nin ünlü "Saray Helvası" dağıtımı yapıldı. Üzerinde Kocaeli Belediyesi'ninnin isim ve ambleminin yer aldığı helva kutusuna ek olarak belediye yayını olan "Turizm Rehberi" kitapçığı ve ilin AKP milletvekillerinin isimlerinin yer aldığı bir listenin de eklendiği görüldü.

Hediye paketi aynı ilin üçü CHP, biri MHP'li muhalefet milletvekillerine de gönderildi. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, BirGün'e yaptığı açıklamada "Milletin parasıyla kendi vekillerini öne çıkararak, üstelik utanmadan o ilin muhalefet vekillerine de hediye göndermek AKP zihniyetinin tipik bir yansıması" dedi.

Fatma Kaplan Hürriyet, "Bu, bütün AKP'li belediyelerde rastladığımız bir durum aslında. AKP'li başkanlar, belediye kaynaklarını yani belediyenin parasını kendi ceplerinden çıkıyormuş gibi harcamaktan, parti propagandası yapmaktan hiç çekinmiyorlar. Şaşırmıyoruz aslında bunlara ." diye konuştu.

akp-li-vekiller-adina-belediye-kesesinden-hediye-234983-1.

 

akp-li-vekiller-adina-belediye-kesesinden-hediye-234984-1.

Yorumlar (0)