Gazete Kritik Dünya Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov:Irak'ın toprak bütünlüğünü destekliyoruz

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov:Irak'ın toprak bütünlüğünü destekliyoruz

Lavrov ve Irak Dışişleri Bakanı İbrahim Caferi, 72. BM Genel Kurulu kapsamında New York'ta bir araya geldi. Sputnik'de yer alan haberde Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Ortadoğu'daki gelişmeleri ele alan Lavrov ve Caferi, Bağdat yönetiminin IŞİD'in bu ülkedeki terör yuvalarını imha etmek için attığı adımlar çerçevesinde Irak'taki durumu konuştu.

Lavrov ve Irak Dışişleri Bakanı İbrahim Caferi, 72. BM Genel Kurulu kapsamında New York'ta bir araya geldi. 


Sputnik'de yer alan haberde Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Ortadoğu'daki gelişmeleri ele alan Lavrov ve Caferi, Bağdat yönetiminin IŞİD'in bu ülkedeki terör yuvalarını imha etmek için attığı adımlar çerçevesinde Irak'taki durumu konuştu. 

Rusya'nın Irak'ın toprak bütünlüğünü ve egemenliğini desteklemeyi sürdürdüğünü belirten Lavrov, Irak'taki tüm sorunların ve ihtilafların Irak halkı tarafından çözülmesi gerektiğinin altını çizdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *