banner758

ABD'de Trump'a inat çok dilimli demokratik sosyalist pizza yapıldı

ABD Başkanı Donald Trump'ın yasa dışı geçişleri engellemek amacıyla Meksika sınırına inşa edileceğini duyurduğu duvar, bir pizzacıya ilham oldu.

DÜNYA 13.02.2017, 16:03 13.02.2017, 16:03
 ABD'de Trump'a inat çok dilimli demokratik sosyalist pizza yapıldı

Sputnik Türkçe'nin haberine göre,Teksas'taki bir pizza restoranında Meksika sınırına inşa edilecek duvardan ilham alınarak ortasındaki ‘beyaz' ekmekle ikiye bölünen pizza tasarlandı.

 

TRUMP'IN TEN RENGİNDEN ESİNLENİLDİ



Pizzanın bir tarafında Meksika'nın meşhur taco pizzası, bir diğer kısmında ise tavuklu cheetos pizza yer alıyor. Peace of Pizza isimli restoranın sahibi Rob Jenkins, tavuklu cheetos pizzayı seçerken ‘Trump'ın ten renginden esinlendiklerini' söylüyor.

Restoranın Facebook paylaşımında ‘ekmek sınırı'nın Raul isimli aşçı tarafından yerleştirildiği belirtilerek, "Raul dürüst ve çalışkan bir Meksika kökenli Amerikalı. Pizzanın hangi tarafını daha çok sevdiği sorulduğunda, ‘Ben sınırın üzerindeyim' cevabı veriyor" ifadesi yer aldı.

ÇOK DİLİMLİ DEMOKRATİK SOSYALİST PİZZA

Restorandaki bir başka pizza çeşidi ise, ‘demokratik sosyalist pizza'. Bu pizzanın fotoğrafının yer aldığı sosyal medya paylaşımında ise, ‘pizzanın normalinden çok daha fazla dilime ayrıldığı, böylelikle herkesin birer dilim alabileceği' belirtiliyor. 

 

 

 

 

Yorumlar (0)