Mailinin spam kutusunda 3 milyon dolarlık piyango bileti buldu

Ülkenin şans oyunları düzenleyicisi Michigan Lottery'den 2 dolara bir bilet aldığını unutan Spears, söz konusu bilete e-posta hesabında denk geldi Hesabının spam kutusunda büyük ikramiyeyi kazandığını öğrenen Spears, piyango yetkililerine, "Kazananların açıklanmasından birkaç gün sonra, biri tarafından bana gönderilen kayıp bir maili arıyordum.

Mailinin spam kutusunda 3 milyon dolarlık piyango bileti buldu

Ülkenin şans oyunları düzenleyicisi Michigan Lottery'den 2 dolara bir bilet aldığını unutan Spears, söz konusu bilete e-posta hesabında denk geldi

Hesabının spam kutusunda büyük ikramiyeyi kazandığını öğrenen Spears, piyango yetkililerine, "Kazananların açıklanmasından birkaç gün sonra, biri tarafından bana gönderilen kayıp bir maili arıyordum. Bu yüzden hesabımdaki spam klasörünü kontrol ettim. İşte o zaman piyangodan büyük ödülü kazandığımı söyleyen bir e-posta gördüm" dedi.

"Okuduğuma inanamadım, bu yüzden e-postadaki mesajı onaylamak için piyango hesabıma giriş yaptım" diyen Spears, olayı 'şoke edici' olarak nitelendirdi.

55 yaşındaki talihli kadın, şimdi erken emekli olmayı ve gelecekte e-postalarını daha dikkati takip etmeyi planlıyor.(Sputnik)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız