YIL SONU SERGİSİNDE 500 EL EMEĞİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri kursiyerlerinin yıl sonu sergileri devam ediyor.

YEREL 01.05.2019, 11:06 01.05.2019, 11:05
YIL SONU SERGİSİNDE 500 EL EMEĞİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Tepebaşı Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Paşa, Aşağı Söğütönü ve Fatih Belde Evi ile Bahçelievler Belde Evi Meslek Edindirme Merkezi ve Çamlıca Deneyimli Kafe’de eğitim alan kursiyerler, 6 aylık çalışmalarını Tepebaşı Belediyesi Atilla Özer Karikatürlü Ev’de açtıkları sergi ile taçlandırdı.

Sergi açılışında, Tepebaşı Belediyesi Bahçelievler Belde Evi Meslek Edindirme Merkezi kursiyerlerinden oluşan halkoyunları ekibi kısa bir gösteri yaptı. Sergide kursiyerlerin iğne oyası, örgü, keçe, takı, dekroatif boyama, kağıt rölyef, ev mefruşatı, hediyelik eşya, ahşap boyama çalışmalarından oluşan yaklaşık 500 ürün görücüye çıktı.

Sergi sonunda kursiyerlere katılım belgesi verilirken, 60 yaşındaki kursiyer Ayşe Gölcük, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a iletilmek üzere, kendi yaptığı Mustafa Kemal Atatürk ve Annesi Zübeyde Hanım’ın olduğu rölyef çalışmasını takdim etti. Sergi, toplu olarak çekilen fotoğraf ile son buldu. Belde Evleri kursiyerlerinin yıl sonu sergisi 2 Mayıs Perşembe gününe kadar gezilebilecek.

Yorumlar (0)