MUDANYA YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİNE KAVUŞUYOR!

Başkan Türkyılmaz, “Şubat ayında merkezimizde çalışmalarımız başlayacak. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ise resmi açılışımızı gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

YEREL 24.01.2017, 15:16 24.01.2017, 15:16
MUDANYA YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİNE KAVUŞUYOR!

 

 

Mudanya Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de yapımı gerçekleştirilen Kültür, Sanat, Gençlik ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor. Merkez yapılacak çevre düzenlemesi ile birlikte Mart ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

 

Mudanya yeni bir buluşma noktasına daha kavuşuyor. Gençlerin ve kadınların yaşam kalitesini arttırmayı, onları ilgi alanları doğrultusunda yetiştirmeyi, sosyal ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamak adına çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de yapımı tamamlanan Kültür, Sanat, Gençlik ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor. Merkez binasında incelemelerde bulunan Türkyılmaz, “Mudanya Meslek Edindirme Kursları (MUDMEK), Kadın Dayanışma Evi, Öğrenci Etüt Evi, Kütüphane ve Gençlik Spor Merkezi bu binamızda hizmete girecek” dedi. Sosyal aktivitelerin, sergilerin, sportif faaliyetler ve kursların yapıldığı bir merkezi hayata geçireceklerine vurgu yapan Türkyılmaz, sosyal belediyeciliği daha da ileriye götürerek hizmetlerini arttırarak sürdürdüklerini belirtti.


AÇILIŞ 8 MART KADINLAR GÜNÜNDE


Şubat ayı başında kurs kayıtları ile meslek kurslarının faaliyete başlayacağını belirten başkan Türkyılmaz, “Şubat ayında merkezimizde çalışmalarımız başlayacak. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ise resmi açılışımızı gerçekleştirmek istiyoruz” dedi. Halk Market’in bulunduğu alanda da inceleme gerçekleştiren ve bilgiler alan Türkyılmaz, Halk Market’in de mağaza görünümüne kavuşarak Mudanyalılara hizmet vereceğini söyledi. Belediye Başkan Yardımcıları Metin Şen, Akın Poroy, Erkan Altıntaş ve Hakan Karademir’in yanı sıra meclis üyeleri ve birim müdürleriyle birlikte incelemelerde bulunan Türkyılmaz, merkezde gençlere yönelik kurslarında yapılacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)