Levent Piriştina'dan alçak iftiraya sert yanıt

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, gözaltına alındığına dair yalan habere sosyal medya üzerinden yaptığı görüntülü yayın ile yanıt verdi.

YEREL 16.02.2018, 18:36 16.02.2018, 18:36
Levent Piriştina'dan alçak iftiraya sert yanıt

İzmir'de AKP'ye yakınlığı ile ile bilinen bir internet haber sitesinin, "Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina uyuşturucudan gözaltına alındı" haberine başkan Piriştina'dan sert tepki geldi.

 

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina,  katıldığı bir radyo programında da kendisi hakkında "Uyuşturucu kullanırken yakalandı, gözaltına alındı" şeklinde haberi yapan kişinin AKP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İl eski Başkan Yardımcısı Mehmet Tozlu olduğunu söyledi. 

Piriştina ayrıca gözaltına alındığına dair yalan habere sosyal medya üzerinden yaptığı görüntülü yayın ile yanıt verdi.

 

Levent Piriştina, yaptığı açıklamasında şunları söyledi:


Haftanın son gününde yine yoğun bir şekilde çalışırken aşağılık bir iftiraya maruz kaldık. Bizi tutuklandı iddialarıyla haber yapan ve çirkin itham kullananlar mutlaka bunun bedelini ödeyecek; hem de çok ağır ödeyecek. Ben ofisimdeyim, yapacağımız projenin toplantısındayım. Bizim yerimiz belli, yurdumuz belli. Ben ofisimdeyim çalışıyorum. Gözaltıdır, tutuklamadır bunlar saçma sapan komik şeyler. Hemşehrilerim sağ duyulu olsunlar. Siyasette bunlar var; kamu hizmeti yapıyorsanız bu insanlarla muhatap olabiliyorsunuz. Ama merak etmeyin hesabını soracağız.

Yorumlar (0)