Kutsal siyasetçilerin saltanatını yıkacağız

Halkın kutsal siyasetçilerden bıktığını ifade eden CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, “Biz kutsal siyasetçilerin saltanatını yıkmaya geliyoruz” dedi

YEREL 01.03.2019, 11:54 01.03.2019, 11:54
Kutsal siyasetçilerin saltanatını yıkacağız

Esen beraberinde ki CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, İYİ Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Serap Kaya, CHP Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı Gürnur Amca ve Konyaaltı Meclis Üyesi  adaylarından oluşan kalabalık bir heyetle Arapsuyu Mahalle esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

“AYNI KADERİ PAYLAŞAN İNSANLARIZ”

Halka inme söyleminin samimiyetten uzak ve rahatsız edici olduğuna değinen Esen, “Biz başkaları gibi bir yere çıkmadık halka inelim. Kendini kutsal ve fil dişi kulelerde yaşadığını sanan siyasetçilerin kullandığı bir söylem. Bu siyasetçiler her şeyi bildiğini sana, tek adamcı ve halkı anlamayan zihniyetten oluşuyor. Bu açıdan baktığımızda bu söylem bizden uzak bir söylem. Tüm halkımızadan bir ricam var ; artık kutsal siyasetçi modellerinden kurtulalım. Kimseyi halkın adına yapacağı görevden dolayı kutsamayalım. Biz halka ineceğimiz bir yerde değiliz. Halkla beraber aynı kaderi paylaşan ve aynı ortamda yaşayan insanlarız. Biz kutsal siyasetçilerin saltanatını yıkmaya geliyoruz” diye konuştu.

“HER MAHALLEYLE TEK TEK İLGİLENECEĞİM”

Her mahallenin ihtiyacına göre çalışmalar yapacaklarını söyleyen Esen, her mahallelenin sorunlarıyla tek tek ilgileneceğini belirtti. Halk belediyeciliği yaptıklarının bilincinde olacaklarını ifade eden Esen, “Halkın temel sorunlarından başlayarak vatandaşın tüm ihtiyaçlarına karşılık veren bir belediyecilik örneği göreceksiniz. Mer mahallenin ihtiyaçlarını, taleplerini ve eksiklerini tespit ediyoruz. Tüm bu ihtiyaçları 1 Nisan’dan sonra hızlı bir şekilde karşılacağız. Aynı zamanda sorunların çözümü konusunda bizzat kendim takipçisi olacağım. Seçimden sonra da halkımızla bir araya gelip taleplerine nasıl çözümler bulacağımız konsunda fikir alışverişi yapacağız.

“SANDIK GÜVENLİĞİNİ SAĞLIYORUZ”

Sandıkların güvenliği konusunda endişeleri olduğunu dile getiren vatandaşlara Esen, “Sandık güvenliği konusunda hiçbir endişeniz olmasın. Biz dersimize iyi çalıştık. Önceki seçimlerde oluşturduğumuz sistem çok iyi işliyor. Her sandıkta temsilcimiz var. Seçim gecesi tüm sandıklardan ıslak imzalı tutanaklar elimize ulaşıyor. Kullandığınız her oyun güvenliğini sağlayacağız. O yüzden endişelenmeyin ve sandığa gönül rahatlığıyla gidin” dedi.

 

Image URL (USE THIS TAG IN Ad Manager ONLY):https://ad.doubleclick.net/ddm/ad/N1594044.5223736GAZETEKRITIK/B31623289.390707555;sz=600x90;dc_sdk_apis=[APIFRAMEWORKS];dc_omid_p=[OMIDPARTNER];dc_tdv=1Click-Through URL (USE THIS TAG IN Ad Manager ONLY):https://ad.doubleclick.net/ddm/jump/N1594044.5223736GAZETEKRITIK/B31623289.390707555;sz=600x90;dc_sdk_apis=[APIFRAMEWORKS];dc_omid_p=[OMIDPARTNER];dc_tdv=1
Yorumlar (0)