banner773

Kurtuluşun 100. Yılı EFEST ile kutlanacak

İlham Veren Kent Efes Selçuk EFEST’E hazır. Festivaller kenti Efes Selçuk’un kültür, sanat ve yaşam festivali EFEST, 6-7-8 Eylül tarihlerinde “Geçmişi Hisset Geleceği Keşfet” sloganıyla düzenlenecek. Kentin kurtuluşuna atfedilen ve bu yıl 52.si düzenlenecek olan EFEST kurtuluş coşkusunu kültür ve sanat ile kentin her noktasına taşıyacak.

YEREL 25.08.2022, 11:53
Kurtuluşun 100. Yılı  EFEST ile kutlanacak

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in girişimiyle markası tescillenen ve kentte değişen festival anlayışının ilk adımı olan EFEST, 6 Eylül Salı günü saat 18.30’da belediye hizmet binası önünden hareket edecek EFEST KORTEJİ ile başlayacak. 

Festival, üç gün boyunca alışveriş, spor, müzik, performans, gastronomi, hobi atölyeleri, çocuklar için eğitici etkinlikler, tiyatro- drama atölyeleri gibi etkinlikleri ilham veren kentin sokaklarına taşıyacak. Festival süresince Efes Selçuk’un yerel sesleri performanslarını sunacak, çocuklar için eğlenceli, eğitici atölyeler düzenlenecek, Efes Selçuk’un zengin mutfak kültürü katılımcılara tanıtılacak.

100. YIL COŞKUSU YENİ TÜRKÜ İLE YAŞANACAK

Her yaştan katılımcının kendine dair bir şeyler bulabileceği EFEST’İN ilk gününde atölye ve performansların yanı sıra saat 21.00’de Pazar Yeri Ana Sahne’de Betül Demir sahne alacak. Efes Selçuk’un kurtuluşunun 100. Yılı olan 8 Eylül’de ise kurtuluş coşkusu farklı kuşaklara hitap eden Yeni Türkü’nün konseri ile yaşanacak.

EFEST ile ilgili ayrıntılı bilgilere Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Medya hesaplarından ulaşılabilecek.

Yorumlar (0)