Kartal Belediyesi Güvenlik Çalışanlarına Yangın ve Otomasyon Sistemleri Eğitimi

Kartal Belediyesi; Destek Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Bina Yönetim Şefliği’nde görev yapan güvelik çalışanlarına, bina içi otomasyon ve güvenlik sistemleri ile ilgili bir eğitim verdi.

YEREL 19.02.2020, 12:13
Kartal Belediyesi Güvenlik Çalışanlarına Yangın ve Otomasyon Sistemleri Eğitimi

Tamamen otomasyon üzerinden güvenlik, ses, kamera, aydınlatma, iklimlendirme ve yangın sistemlerini kontrol eden, elektrik ve su sarfiyatından çevreci çözümlerle kar eden Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nda yer alan Bina Yönetim Şefliği’nde verilen eğitime, 15 kişilik güvenlik amiri katıldı. Uzmanlar tarafından verilen eğitimde Kartal Belediyesi’ni ziyaret eden vatandaşlar ve belediye personelinin güvenliği için otomasyon ve güvelik eğitimi, sistem üzerinden asansörlerin kullanımı, kat ışıklarının yakılması ve ısıtma soğutma sistemlerinin kullanımı anlatıldı. Ayrıca olası bir deprem ve yangın durumunda binanın sisteminin tahliye moduna alınması, vatandaşların ve belediye çalışanlarının kolay ve hızlı bir şekilde binayı tahliye edebilecekleri sistemlerin çalıştırılması konusunda da güvenlik çalışanları bilgilendirildi.

Akıllı bina sistemi ile çalışan Kartal Belediyesi’nde Deprem sensörü ve ileri teknoloji yangın sistemi bilgisayar üzerinden kontrol edilmekte, yangın ve deprem anons sistemi herhangi bir olağan durumda devreye alınmaktadır.

Yorumlar (0)