İÇASİFED'in 10 Kasım Mesajı

İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akyürek, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

YEREL 09.11.2019, 13:00
İÇASİFED'in 10 Kasım Mesajı

Akyürek'in Mesajı Şöyle:

“Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81. yılında sevgi, saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz.

Onun işaret ettiği çağdaş hedeflere ulaşmak için herkes üzerine düşeni yapmalıdır.

Her 10 Kasım, Türk milleti için büyük kurtarıcısını anma günü olmanın yanında, onun bize bıraktıklarının değerini bilme, Cumhuriyetimize sahip çıkma, ülkemizin birliğini, dirliğini ve kalkınması için çalışma bilincinin de dinamizm kazandığı bir gündür.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk bağımsızlığı karakter edinmiş, özgürlüğü cepheden Meclis’e kadar her ortamda savunmuş bir liderdir. Ayrıca, cephelerde kazanılan zaferlerin ekonomik başarılarla taçlandırılmadıkça istenen neticeleri vermeyeceğini bilecek kadar da gerçekçiydi.

Atatürk’ün izinde yürüyen iş dünyası olarak, üretenler olarak ekonomimizi büyütme konusundaki kararlığımızı vurgulamak isteriz.

Dünya ile rekabette ülkemizin en büyük güçlerinden olan biz üretenler, Türkiye Cumhuriyeti’nin yücelmesine, demokrasimizin gelişmesine, 10 güçlü ülkeden biri olma iddiasına katkı amacıyla elimizden gelenden fazlasını yapmaya söz veriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 81’inci yıl dönümünde Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi sevgi, minnet, özlem ve rahmetle anıyor, aziz hatırları önünde saygıyla eğiliyoruz.”

Yorumlar (0)