Erdoğan Uyan:Bu karar Hayır'lara vesile olacak!

Beraat kararına İzmir Marşı ile karşılık veriyorum. Ülkemizin geçtiği bu kritik süreçte bu karar bizi bir kez daha haklı çıkardı. Bu karar ülkemiz içinde "Hayır'lara vesile olacağına inanıyorum.

YEREL 01.03.2017, 00:17 01.03.2017, 00:17
Erdoğan Uyan:Bu karar Hayır'lara vesile olacak!

 

 

 

Aziz Kocaoğlu'nun geç gelen beraat kararı hakkında Gazetekritik'e açıklamada bulunan Yine ayni davadan yargilanan fakat 2012'de İzmir b ayrilan dosya ile 2012 Eylül'de bereat eden Kuşadası Belediye Eski Başkan Yardımcısı Erdoğan Uyan şunları söyledi:

Bu davada ben ve bazı meslektaşlarım suçsuz yere 16 ay cezevinde kalmıştık. Şimdi bizlere bu kumpası kuran AKP'nin o dönemdeki yol arkadaşları olan FETÖ üyeleri tüm hakim, savcı polisler şimdi cezaevindeler. Yaptıklarının karşılığında ilahi adalet tecelli etmiştir.

 

15 Temmuz'da ülkemize yönelik karanlık bir darbe girişiminin içinde bulunan FETÖ'nün Cumhuriyet'in değerlerinden taviz vermeyen bürokratlara yönelik  bu kumpas davanın kararı geçte olsa bizi sevindirmiştir. 2011 yılında bize bu kumpası kuran karanlık zihniyet ve uzantıları bilmelidir ki Atatürk devrim ve ilkelerine bağlı ve onun ışında görev yapan bürokratlar ve siyasileri bu türlü kumpaslar yürüdükleri yoldan alıkoymayacaktır.

Ben geç gelen bu karar ile bugün Türkiye'nin her tarafından coşku ile söylenen 


"İzmir’in dağlarında çiçekler açar
Altın güneş orda sırmalar saçar
Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar
Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa"

İzmir Marşı ile karşılık veriyorum. Ülkemizin geçtiği bu kritik süreçte bu karar bizi bir kez daha haklı çıkardı. Bu karar ülkemiz içinde "Hayır'lara vesile olacağına inanıyorum.

Yorumlar (0)