Emin Amca’dan Başkan Ercengiz’e ziyaret

Köy meydanındaki kullanılmayan depoyu kendi imkânlarıyla kütüphaneye çeviren ilkokul mezunu Emin Akay, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

YEREL 09.01.2020, 14:30
Emin Amca’dan Başkan Ercengiz’e ziyaret

Rahmetli abisinin adına kütüphane oluşturan ve yaklaşık 1300 kitabın bulunduğu kütüphanesi ile tüm Türkiye’ye örnek olan Emin Akay, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret ederek, kütüphanesi hakkında bilgi aktardı.  Emin Akay “Abim rahmetli olduktan sonra onun adına gençlere, çocuklara, insanlığa faydalı kalıcı bir hayır olsun diye kütüphaneye çevirdik. Çocuklar servisten iniyor. İsterlerse derslerini orada yapıyorlar. Kitap götürmek isteyen kitap götürüyor, dersinin çalışmak isteyen dersini çalışıyor. Bende ilginizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  

Ziyarette Başkan Ercengiz “ Çok güzel bir iş yapmışsın, teşekkür ediyorum bizim de katkımız olsun. Zaten köylerimizde insan kalmadı. Belki bunlar köylerimizde insan tutmaya bir gerekçe olur. Allah razı olsun. Bizde oraya katkı verelim. Oranın açık kalmasına, daha çok kitap olmasına bizde elimizden geldiğince hep birlikte destek olalım. Burdur Belediyesi olarak yapılabilecek ne varsa elimizden geleni yapalım. Çocukların istek ve talepleri varsa onları dinleyelim.

Yorumlar (0)