CHP'li DEVRİM ÖZDOĞRU:KİMSEYİ AYRIŞTIRMADAN SEVGİYİ ÖRGÜTLEYECEĞİZ

Devrim Özüdoğru, “Kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi ayrıştırmadan sevgiyi örgütlemeye var mısınız? Bizim çıktığımız yola güç verdiniz sağ olun var olun. Sevgili Muhtarlarımıza ve siz büyük Cumhuriyet Halk Partililere en büyük alkışı gönderiyoruz” dedi.

YEREL 11.12.2017, 13:30 11.12.2017, 13:30
CHP'li DEVRİM ÖZDOĞRU:KİMSEYİ AYRIŞTIRMADAN SEVGİYİ ÖRGÜTLEYECEĞİZ

CHP Çankaya İlçe Başkanlığının 11.Olağan Kongresi Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.


Sabah Saat 10.00'da Hazirun cetvellerinin imzalanması ile başlayan kongrede öğleye doğru çoğunluğun sağlanması üzerine İlçe Başkanı Selçuk Dereli yaptığı açılış konuşması ile Kongre sürecini başlattı. 


Divan Başkanlığı seçimi öncesinde Çankaya Belediyesi HOYTUR Ekibi dünya çapında bilinen oyunlarını sergilediler. 


İlçe Başkanlığına aday olan Devrim Bora Özüdoğru ve Ozan Ergun Doğan'în ortak önerisi ile Parti Meclisi Üyemiz Hakkı Suha Okay Divan Başkanı olarak gösterildi. Yapılan Oylama sonucu oy birliği ile Divan Başkanı olan Parti Meclisi Üyesi Hakkı Suha Okay Kongre gündemini Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlattı. 


Divan Başkanlığına verilen bir önerge ile Seçimlerin Çarşaf Liste ile mi Blok Listemi ile yapılmasını içeren önergede yapılacak oylamanın gizli olması oy birliği ile kabul edildi. 


Yapılan gizli oylama sonucu Oy çokluğu ile seçimlerin Blok Listeler ile yapılması karara bağlandı. 


Bu oylamanın ardından önce İlçe sekreteri  Şükran Konuk 2015-2017 yıllarını kapsayan Döneme ait Faaliyet Raporunu Kongreye sundu. Ardından İlçe Saymanı Cem Baloğlu bu döneme ait Bilançoyu Kongreye sundu.


Faaliyet raporu ve Bilanço üzerinde Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Önceki Parti Meclisi Üyesi Faruk Demir, Çankaya Belediye Başkanı  Alper Taşdelen ve 5 üyenin konuşmasının ardından yapılan oylama sonucunda hem Faaliyet Raporu hemde Bilanço Kongre Delegeleri tarafından İbra edildi.


Kongre gündemi gereği söz alacak olan Başkan Adaylarının konuşması öncesi yapılan kura sonucunda ilk sözü Devrim Bora Özüdoğru ardından da Ozan Ergun Doğan konuşmasını gerçekleştirdi. 


Konuşmaların ardından yapılan oylama sonucunda Devrim Bora Özüdoğru 245 oy, Ozan Ergun Doğan ise 166 oy aldı.


Bu sonuç ile İlçe Seçim Kurulu tarafından 11. Olağan Kongremizde Devrim Bora Özüdoğru Çankaya İlçe Başkanı ilan edildi.


Sonucun açıklanmasının ardından İlçe Başkanımız Devrim Bora Özüdoğru yaptığı teşekkür konuşmasında "Birkaç gündür bu salonun hazırlanmasında çok ciddi emek veren öncelikle İlçe Başkanımız Selçuk Dereli ve ekibine, burada bütün hazırlıklarımız yapan gençlerimize, burada çalışan ve buranın personeli olan birbirinden kıymetli Personel arkadaşlarımıza, Kongre hazırlığına destek olan Belediye Başkanımıza hepsine ve sizin gibi büyük Cumhuriyet Halk Partisi ailesine şahsım ve Yönetim Kurulum adına çok teşekkür ediyorum. 


Bundan sonra gidecek çok yolumuz var. Kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi ayrıştırmadan sevgiyi örgütlemeye varmısınız. Bizim çıktığımız yola güç verdiniz sağ olun var olun. Sevgili Muhtarlarımıza ve siz büyük Cumhuriyet Halk Partililere en büyük alkışı gönderiyoruz" dedi. 


Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda gerçekleştirilen 11.Olağan kongremize Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, PM Üyesi Gamze Taşçıer, YDK Üyeleri Saniye Barut, Ali Hikmet Akıllı, Selahattin Emre, Ahmet Ersin Özsoy, Saniye Barut, Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Milletvekili Levent Gök, Ali Haydar Hakverdi, Murat Emir, Gülsün Bilgehan, Şenal Sarıhan, Önceki Parti Meclis Üyeleri ve Milletvekilleri, Önceki İl ve İlçe Başkanları, Keçiören, Etimesgut, Gölbaşı İlçe Başkanları ve Yöneticileri, Kadın Kolları MYK Üyesi Zehra Eriç, Ankara İl Kadın Kolu Başkanı Ferhan Özkara ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve Yöneticileri ve Partililer katıldı. 

CHP ÇANKAYA İLÇE DEVİR TESLİM TÖRENİ İÇİN YPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE;


9 Aralık Cumartesi günü Yapılan 11. Olağan Kongremizde İlçe Başkanı seçilen Devrim Bora Özüdoğru ve Yönetimine, Önceki İlçe Başkanımız Selçuk Dereli ve Yönetimi tarafından Görev Teslim Töreni yapılacaktır.
12 Aralık Salı günü Saat 16.00'da yapılacak Devir Teslim Törenimize tüm Çankayalılar davetlidir.

 

Haber ve Fotoğraflar : Haydar Koçak

Yorumlar (0)