Gazete Kritik Yerel CHP MANİSA İL GENÇLİK KOLLARI BAYRAMI HALK İLE KUTLADI

CHP MANİSA İL GENÇLİK KOLLARI BAYRAMI HALK İLE KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Gençlik Kolları, Manisalıların Ramazan Bayramını şeker dağıtarak kutladı. Manolya meydanında Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte vatandaşların elini sıkıp şeker ikram eden Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay, vatandaşlardan takdir topladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Gençlik Kolları, Manisalıların Ramazan Bayramını şeker dağıtarak kutladı. Manolya meydanında Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte vatandaşların elini sıkıp şeker ikram eden İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay, vatandaşlardan takdir topladı. 


Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay ve yönetim kurulu üyeleri, Ramazan Bayramı arifesinde vatandaşlara şeker dağıtarak bayramlarını kutladı. Manolya Meydanında vatandaşlarla bayramlaşan Gülşah Durbay ve beraberindeki yöneticiler, özellikle çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Cumhuriyet Halk Partisinin halkla iç içe bayram kutlamasından memnun olan vatandaşlar CHP'yi her zaman böyle etkinliklerle meydanda görmek istediklerini belirtti. 


“BAYRAM KUTLAMASINA AİLEMİZDEN BAŞLADIK”
Ülkenin oldukça zor bir durumda olduğunu söyleyen İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay, "İnsanların ve özellikle çocukların yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bize. Şehit haberleri, ulusal itibarsızlık, yolsuzluk, cinayet, tecavüz ve bunlar gibi pek çok olumsuz haberler aldığımız bu günlerde bayram coşkusu yaşamak artık imkansızlaşıyor. Biz CHP'li gençler olarak daha önce de ülkemizin kaderinin bu olmadığını, başka bir geleceğin mümkün olduğunu ve bunun için var gücümüzle çalışacağımızı söyledik. Bugün vatandaşlarımızın Bayramını kutlayıp, onlara şeker ikram ettik. Muhteşem bir gece oldu bizim için. İnsanların samimi bir şekilde ellerini sıkıp bayramlarını kutlamak, vatandaşlarımızın yüzünü tebessüm ettirmek bizleri gerçekten çok mutlu etti. Cumhuriyet Halk Partili gençlerin ailesi, işi, gücü, her şeyi bu halktır, Manisalılardır. O yüzden biz bayram kutlamasına bugün ilk önce ailemizden başladık. Bu vesile ile bütün halkımızın Ramazan Bayramını bir kez daha kutluyor, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *