CHP Bursa İl Başkan adayı İsmet Karaca: Matematik hesabı yapmak saygısızlık!

CHP Bursa İl Başkan adayı İsmet Karaca, İl Kongresi öncesinde yaptığı açıklamada, matematik hesabı yapmanın delegenin oyuna saygısızlık olduğunu söyledi.

YEREL 05.02.2020, 16:07
CHP Bursa İl Başkan adayı İsmet Karaca: Matematik hesabı yapmak saygısızlık!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkan adayı İsmet Karaca, 9 Şubat Pazar günü Merinos AKKM'de gerçekleştirilecek olan il kongresine sayılı günler kala ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Karacabey ve Mustafakemalpaşa'da parti örgütlerini ziyaret eden Karaca'ya büyük ilgi gösterilirken, toplantılar geç saatlere kadar devam etti. CHP Karacabey ilçe örgütü ziyaretinde Başkan Gönül Avil tarafından karşılanan Karaca partililerle biraraya geldi. Burada yaptığı konuşmada, parti içinde birlik ve beraberliğin sağlanmasının önemine değinen İsmet Karaca, CHP'nin vicdanı olmayı sürdüreceğini ve başarı için omuz omuza mücadele etmeleri gerektiğini belirtti.

BURSA'DA BİR BAŞARI YOK

Karacabey'in ardından akşam saatlerinde Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı ziyaret eden ve İlçe Başkanı Serda Tandoğan Kuru'nun karşıladığı Karaca, burada delegelerin tercihine saygı duyulması gerektiğini belirtti. Akşam saatlerinde gerçekleşmiş olmasına rağmen Mustafakemalpaşalı CHP üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda partililere seslenen Başkan adayı İsmet Karaca, matematik hesabı yapmanın delegelere saygısızlık olduğunu ve her delegenin özgürce oyunu kullanmasının önemine değindi. 31 Mart yerel seçimlerinde Bolu ve Kırşehir gibi illerde belediye başkanlıklarını kazanırken, Bursa'da ise bir başarının söz konusu olmadığını dile getiren Karaca, CHP Bursa örgütünün yeni ve daha işlevsel bir İl Başkanlığı binasına ihtiyacı olduğunu da tekrarladı.

Yorumlar (0)