ÇALIK: SANAT BİR KENTİN RUHUDUR

El SanatlarıAtölyesiMerkezi’ndeeğitimalankursiyerlerin el emeği,göznurueserlerindenoluşansergi, BeylikdüzüMigrosAVM’deaçıldı. SergininaçılışınıyapanBeylikdüzüBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık “Sanatbirkentinruhudur.Birkentiniçindensanatıaldığınızda o kentinruhunualmışolursunuz.” dedi.

YEREL 21.05.2019, 14:30
ÇALIK: SANAT BİR KENTİN RUHUDUR

Mübeccelİmamoğluvekursiyerleritarafındanyapılan el emeğieserlerdenoluşansergi,BeylikdüzüMigrosAVM’deaçıldı.SergininaçılışınaBeylikdüzüBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık, BelediyeMeclisÜyeleri, Kent KonseyiBaşkanıElifNeclaTürkoğluvesanatsevervatandaşlarkatıldı.SergininaçılışınıyapanBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık, sergideyeralaneserleritektekinceleyerekMübeccelİmamoğlu’ndaneserlerleilgilibilgialdı.

Çalık:EserlerinHepsiÇokKıymetli

BelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık, sergiaçılışındayaptığıkonuşmada“Sizinve her birkursiyerinizinemeğiolançokgüzelbirsergiyiaçıyoruz. Sizive 360 öğrencinizitebrikediyorum.Migros AVM yönetiminesanataverdikleridestektendolayıteşekkürediyorum.31 Mayıs’akadaraçıkolacak el sanatlarısergisininhayırlı, uğurluolmasınıdiliyorum. Satışlarıbololsun, inşallah.” şeklindekonuştu.Ressamve El SanatlarıEğitimcisiMübeccelİmamoğlu da açılıştayaptığıkonuşmada “360talebem var. Bundansonra da Allah nasipedersetalebeyetiştirmeyedevamedeceğim.İnşallah nice nicesenelere…” diyekonuştu.Denizkabukları, taşvekağıttanyapılantablolar, manzararesimleri, biblolargibihepsibirbirindendeğerlieserlerdenoluşansergi 31 Mayıs’akadarMigrosAVM girişkatındagörülebilir.

Yorumlar (0)