BÜYÜKŞEHİR’DEN 14 ŞUBAT’A ÖZEL RENKLİ FİGÜRLER

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi kentin farklı noktalarına birbirinden renkli süslemeler yerleştirdi. Aralarında kırmızı kalp, ayıcık ve “aşk” yazısının olduğu özel temalı figürler, Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri tarafından kavşaklara yerleştirildi.

YEREL 12.02.2022, 10:00 12.02.2022, 10:02
BÜYÜKŞEHİR’DEN 14 ŞUBAT’A ÖZEL RENKLİ FİGÜRLER

Mersin Büyükşehir Belediyesi, birçok çift için özel bir gün olan 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde kenti sevgi ve aşk temalı figürlerle süsledi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi marangozhanesinde 14 Şubat temalı figürler, rekreasyon uzmanı tarafından tasarlandı ve ustalar tarafından yapımı tamamlandı.

Aralarında kalp, ayıcık ve “aşk” yazısının olduğu renkli ve eğlenceli figürler ile ışıklandırmalar, Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri tarafından Taş Bina önü, Balıkçı Barınağı, Muğdat, Göçmen, Marina, Kampüs ve Babil Kavşağı’na yerleştirildi. Yapılan ışıklandırmalar ve kavşaklara yerleştirilen figürler görenlerin beğenisini kazandı.

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır. Ancak gönderici, bu e-posta mesajının virüs koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile virüs içermediğini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan doğacak hiçbir sorumluluğu kabul etmez.

Yorumlar (0)