banner773

Burhaniye'de çocuk başkan makamı devraldı

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler makamını Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Kaan Keskin’e devretti.

YEREL 25.04.2023, 10:42
Burhaniye'de çocuk başkan makamı devraldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla Burhaniye Belediye Başkanlığı makamına Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Kaan Keskin oturdu.

Temsili makam devri için İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni ve Okul Müdürü Bülent Dükancı ile birlikte Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’i ziyaret eden Kaan, Başkanlık makamına oturmasının ardından düşüncelerini de kamuoyu ile paylaştı. Belediye çalışmaları hakkında Ali Kemal Deveciler’den bilgiler alan Keskin, ilçede tespit ettiği eksikliklerle ilgili gerekli birim müdürlerini çağırarak talimatlar verdi. Başkan Yardımcıları Tamer Midilli ve Murat Yazgan olmak üzere, Birim müdürlerini de çağırarak tespit ettiği konularda gerekli çalışmaların yapılmasını söyledi.

Ali Kemal Deveciler ile sohbet eden Keskin, Belediye Başkanlığının güzel olduğunu fakat Futbolcu ve Mimar olmak istediğini belirtti.

Atatürk’ün bu ulusal bayramı çocuklara armağan ettiğini belirtip, Keskin’in bahtının açık olmasını dileyen Deveciler “İlerde umarım bu makamlarda kendisini görürüz, göreceğimize de inanıyorum” dedi.

Kaan Keskin ise “Bugün burada olduğum için çok mutluyum. Beni ağırlayan büyüklerime çok teşekkür ediyorum. Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Temsili makam devri için Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Bülent Dükancı ve Annesi Seçil Keskin ile birlikte Başkanlık makamına gelen Kaan Keskin, Başkan Deveciler’in kendisine günün hatırası olarak verdiği hediyeleri kabul ederek okuluna geri döndü.

Yorumlar (0)