Başkan Gökhan Yüksel ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ Denetimine Katıldı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir ile birlikte, İçişleri Bakanlığı’nın, ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganıyla yayınladığı genelge doğrultusunda, ilçe genelindeki esnafı ziyaret ederek, korona virüsü tedbirlerini denetlemeye devam ediyor.

YEREL 04.09.2020, 17:48
Başkan Gökhan Yüksel ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ Denetimine Katıldı

Kartal’da esnafa yönelik sıkı korona virüs denetimleri devam ediyor. Denetimler kapsamında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, İlçe Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman ve ilçe protokolü, Uğur Mumcu Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ederek, koronavirüs denetimleri gerçekleştirdi.

Denetim boyunca, Başkan Gökhan Yüksel ve Kaymakam Abdullah Demir, virüsün yayılmaması için esnafın aldığı tedbirleri inceleyerek gerekli uyarılarda bulundu.

Denetimlerin halk sağlığını korumaya yönelik yapıldığını vurgulayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Bugün Kartal Kaymakamımız Abdullah Demir ve ilçe protokolümüzle birlikte Uğur Mumcu Mahallesi’ndeyiz. Kartallı komşularımızın sağlığını korumak için esnafımızın aldığı tedbirleri denetliyor, gerekli uyarılarımızı yapıyoruz. Salgının yayılmasını önlemek için hepimizin sorumlulukları var. Hepimiz bu sorumluluklarımıza dikkat etmeli ve tedbirlerimizi almak zorundayız. Gerekli uyarıları dikkate aldığımız sürece de bu zor günleri de hep beraber atlatacağız.” İfadelerini kulandı.

Yorumlar (0)