BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, SAADET PARTİSİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan Bayramı nedeniyle Saadet Partisi (SP) Kartal İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

YEREL 10.06.2019, 10:18
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, SAADET PARTİSİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

SP Kartal İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in yanı sıra SP Kartal İlçe Başkanı Fehim Hava ve çok sayıda SP'li katıldı.

 

 

"Hepimiz farklılıklarımızla birlikte kocaman bir aileyiz"

 

Tüm vatandaşların ve partililerin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Başkan Gökhan Yüksel, "Bayramlarda mutluyduk, komşularımızla keyifle bayramlaşırdık. Arkadaşlarımızla beraber neşeyle ve keyifle gidip komşularımızın kapısını çalar, şeker toplardık. O zamanları hiç unutamam. Şimdi bunlardan ne kadar da uzaklaştığımızı hissediyorum. Bir yerlerde hata veya eksiklik var, toplumun bütün kesimleri birbirinden uzaklaşıyor. O birliği, beraberliği, keyfi, mutluluğu ve komşuluğu gerçek manada özlüyoruz. Bu anlamda bugün bir kardeşiniz olarak sizlerle buluşmaya geldim. Hepimiz farklılıklarımızla birlikte kocaman bir aileyiz. Bu kenti daha iyi, yaşanabilir ve mutlu yapabiliriz. Kendimize, kültürümüze ve örfümüze yakışan bir şekilde yaşayabiliriz. Çünkü paylaşamayacağımız hiçbir şey yok. Hepimize yetecek kadar huzur, mutluluk ve güzellikler var." dedi.

 

Yorumlar (0)