Başkan Ali Orkun Ercengiz, Halk Pazarı'nda...

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi Halk Pazarı’nda Pazar esnaflarına ve pazarda alışveriş yapan vatandaşlara sıcak süt ikramında bulundu.

YEREL 21.01.2020, 15:28
Başkan Ali Orkun Ercengiz, Halk Pazarı'nda...

Burdur Belediyesi’nin uzun yıllardır geleneksel hale getirdiği ve kış şartlarının sert geçmesi nedeniyle, soğuk havalarda pazar esnafının ve alışveriş yapan vatandaşların içini ısıtmak için gerçekleştirdiği sıcak süt ikramı Burdur Belediyesi Halk Pazarı’nda yapıldı. Pazarcılar Odası Başkanı Tuncay Yiğit’in de katıldığı sıcak süt ikramında, Belediye Başkanı Ercengiz kendi elleriyle vatandaşlara sıcak süt ikramında bulundu.

Başkan Ercengiz, Halk Pazarı’nda gerçekleştirdikleri sıcak süt ikramına ilişkin yaptığı açıklamada, “ Şuan ısı dışarıda 1 derece, çok soğuk bir kış günü. Sağ olsun pazarcılarımız haftanın 7 günü, 8 farklı pazarda Burdur Halkı’na hizmet etmeye çalışıyor, gayret ediyor.  En uygun şekilde taze sebze ve meyveyi, en uygun koşullarda vatandaşımıza sunuyor. Burada, açık pazarda tezgâh açan esnaflarımıza da teşekkür ediyorum. Bugün burada buluşma amacımız, 6 yıldır olduğu gibi vatandaşımızın bir bardak süt,  bir bardak çorba ile aslında karnını doyurmak değil, içini ısıtmak. Burdur Belediyesi’nin her zaman vatandaşının yanlarında olduğunu hissettirmek. Burada hem pazarcı esnafımızla, hem yurttaşımızla buluşmak, bir sorun varsa yerinde incelemek, çözüm bulabilmek ve vatandaşımızın içinde olmak. Pazarcılar Odası Başkanımızda bugün bu etkinliğimizi gerçekleştirdik. Sağ olsun onlarda bizlere destek veriyorlar. Önemli olan sorunları çözmek vatandaşa hizmet etmek. Bu amaçlarda gayretlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşımızın hizmet alabilmesi için de gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

Süt dağıtımından sonra Başkan Ercengiz, Pazar esnafını ve Bedesten esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Yorumlar (0)