Avrupa Şampiyonundan Başkan Esen’e Ziyaret

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olan Aleyna Kaymaz ve babası Burhan Kaymaz’ı makamında ağırladı.

YEREL 23.12.2019, 13:31
Avrupa Şampiyonundan Başkan Esen’e Ziyaret

İsrail'in Eilat şehrinin ev sahipliği yaptığı Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olan Aleyna Kaymaz, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’i makamında ziyaret etti. 83 kilo koparma, 103 kilo silkme ve toplamda Avrupa rekoru ve Avrupa Şampiyonu olan Aleyna Kaymaz ve babası Burhan Kaymaz’ı ağırlamaktan büyük onur duyduğunu dile getiren Başkan Semih Esen, genç yaşta üç ayrı madalya ile ülkemize dönen Aleyna Kaymaz’ı yürekten tebrik ettiğini bildirdi.

Başkan Semih Esen, “Koparma, silkme ve toplamda Avrupa rekoru kırarak 3 altın madalyayla ülkemize dönen genç kızımızı, bu başarısından dolayı kutluyorum. Halterde, özellikle altyapıda önemli başarılar elde etmek bizleri gururlandırıyor. Ben diğer tüm spor branşlarında da gerek Avrupa olsun gerek ise dünya olsun büyük başarılar elde edebileceğimize inanıyorum. Elbette ki bu başarıları elde etmek büyük gayret ve özveri gerektiriyor. Bu düşünceyle ben genç kızımız Aleyna Kaymaz ve babası Burhan Kaymaz’ı bir kez daha tebrik ediyor, sporcumuzu yetiştiren antrenörlerimizi ve teknik heyeti yürekten kutluyorum.” diye konuştu.

Aleyna Kaymaz ve Burhan Kaymaz ise Başkan Semih Esen’ e, sıcak karşılama ve samimi yaklaşımı nedeniyle teşekkür etti.

Yorumlar (0)