Avcılar Nimet'le Kazanacak

Yapacakları ayrı, o yaptıklarıyla gündemden düşmüyor.

YEREL 27.12.2018, 08:12 27.12.2018, 08:12
Avcılar Nimet'le Kazanacak

Belediyeciğin çıraklığından yetişen başkan adayı Nimet Baylan Bazan yine sokaklarda yine halkın içinde. Sorun dinliyor, not alıyor, çözebileceği sorunları seçim sonucu beklemeden çözüyor.

Bir taraftan ihtiyaç sahibi olanlara Check-Up dağıtan Nimet Baylan Bazan, diğer taraftan yeni yeni hizmetlerle ön plana çıkıyor.

 “Ver elini kardeşim”

 İş veren ve iş arayan kişileri, ihtiyaç sahibi ile yardım severleri buluşturmak için kolları sıvayan Nimet Baylan Bazan, biri engelli 3 kişiye iş imkanı yarattı, hayır severlerle ihtiyaç sahibi bir okulu bir araya getirdi. İnşaatı yarım kalmış  Cem evinin ihtiyacı olan malzemeyi sağladı. Aday adayı iken bu kadar hizmet yapmasını yadırgayanlara ise; “Bunlar öncelikle insani görevlerim. Tabiî ki acil gördüğüm sorunlara kayıtsız kalamam. O yüzden gezilerim esnasında karşılaştığım bu tür sorunları çözerek ilerliyorum, sadece vaatlerde bulunmak istemiyorum” dedi.

“Piyango Avcılara çıktı”

Chp Aday Adayı Nimet Baylan Bazan’ın çalışmalarını takdirle karşılayan Avcılar sakinleri çok memnun. Gittiği her yerde sevgiyle karşılanan Bazan’ın arkasından “piyango avcılara çıktı” sözleri yükseldi.

Adaylığı kesinleştiği takdirde Avcılarda yeni bir vizyon yaratacak olan Bazan. Siyaset üstü davranışları ve belediyecilik bilgisiyle,  her kesimden yüksek oranda kabul göreceğini şimdiden fark ettiriyor.

Belediyecilik demek sadece sokak süpürmek çöp toplamak değildir. Şehrin alt yapı sorunları, Avcıların halen sarılamayan deprem yaraları, riskli binalar, nüfus yoğunluğu fazla olan semtlerde okul ve sosyal alan eksikliği, şehrin cehresi, tarihi önemi, esnafın ve çalışan kesimin ulaşım sorunları, Pazar yerleri ve bir çok konu başlıklar halinde tek tek incelenerek sadece Avcılara ilişkin sorunların projelendirildiği kalın bir dosya ile, göreve geldiği ilk günden itibaren çalışacağının sözünü verdi.

Söz veriyorum,

“Bana inanan beni destekleyen yanımda olan herkese söz veriyorum çok kısa bir zamanda hizmetlerimin meyvesini göreceksiniz. Göreve geldiğim ilk günden başlayarak, ilk üç ay, ilk altı, ve ilk bir yılın projeleri hazır. Sokakları gezerek, insanlarla konuşarak öncelikli hizmet ihtiyaçlarını belirledim bugüne kadar biriktirdiğim bilgi ve birikimimi Avcılar gibi bir şehirde uygulamak ve kısa zamanda örnek projelerle Avcıları bir dünya kenti haline getirmek istiyorum. Bu mümkün” 

Kısaca Kimdir

1998 Yılında Gürpınar belediyesinde defter mühürleme ile belediyecilik hayatı başladı, İşletme Muhasebe Finans Bölümünü bitirdi, Kamu ve Özel sektör iş birliği uygulamaları üzerine yaptığı tezle yüksek lisansını bitirdi.  Yeni Ufuklar Politika okulundan Türkiye’de medya, siyaset ilişkisi, Doğu Anadolu ve Kürt sorunu üzerine hazırladığı çalışmalar ile mezun oldu. Halen Gelişim üniversitesinde Yerel Yönetimler dersi vermektedir.  Gürpınar, Yakuplu, Durusu, Bahçeşehir ve Başakşehir belediyelerinin kuruluşlarında görev yaptı. En son Belediye Başkan yardımcılığı görevini de yaptıktan sonra, Avcılar Belediye Başkanlığı görevine talip oldu.

 

Yorumlar (0)