VECDİ GÜNDOĞDU’NUN ‘19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ’ NEDENİYLE YAPTIĞI AÇIKLAMA

Milletimizin azim ve kararlılığını büyük bir zafere dönüştürerek varlığımızı ve bağımsızlığımızı sağlayan Mustafa Kemal Atatürk; kurduğu Cumhuriyet'le bireyi, yurttaş konumuna yükselten çağdaş bir devlet, yeni bir yaşam biçimi, aydınlık yarınlar armağan etmiştir.

Vekil Haberleri 18.09.2020, 14:45 18.09.2020, 14:49
VECDİ GÜNDOĞDU’NUN ‘19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ’ NEDENİYLE YAPTIĞI AÇIKLAMA

Vatan mücadelesi veren, güzel ülkemizde bayrağımız altında, kendi topraklarımızda, vatanımızda yaşama şerefini bizlere armağan eden şehitlerimizi, gazilerimizi tüm kahramanlarımızı bir kez daha şükranla anıyoruz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki; bizler, her hal ve şartta, gazilerimizin vatan sevgilerini, görev bilinçlerini, gelecek kuşaklara örnek göstererek, her karışı hak edilerek kazanılan vatan topraklarını koruyacak, Cumhuriyetimizi sonsuza değin yaşatacağız. Sadece bu anlamlı günde değil her zaman gazilerimizi anmak, saygı duymak, sorunlarına duyarlılıkla yaklaşmak, yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve haklı isteklerinin karşılanması için çaba göstermek zorundayız. Vatan millet uğruna gençliklerini, canlarını feda etmekten çekinmeden mücadele etmiş bu vatansever insanlarımızın, yaşamlarını iyi koşullar altında sürdürebilmelerinin sağlanması, yalnızca onlara olan borcumuz değil, ulusal dayanışmamızı güçlendirmenin de önemli unsurudur.
Bu duygularla;

TBMM'nin Başkomutan Mustafa Kemal’e, “GAZİ” unvanının verilişinin yıldönümü olan Gaziler Günü'nü kutluyor, yüreklerindeki vatan, millet ve bayrak aşkıyla tarihi destanlar
yazan, bizlere Cumhuriyet'i armağan eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları olmak üzere, tüm kahramanlarımızı ve gazilerimizi saygıyla anıyorum.

Yorumlar (0)