TBMM Başkanvekili Akar'dan yarıyıl tatili mesajı

TBMM Meclis Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yarıyıl tatili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vekil Haberleri 21.01.2022, 13:18
TBMM Başkanvekili Akar'dan yarıyıl tatili mesajı

TBMM Meclis Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, cuma günü başlayacak yarıyıl tatili nedeniyle bir mesaj yayınladı.


İşte TBMM Başkanvekili Haydar Akar'ın o mesajı:


Sevgili Öğrenciler,

Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız öğretim yılımızın birinci dönemini tamamlamış bulunuyoruz. Bu ülkenin yarınları sizlersiniz. Cesaretinizi ve güveninizi hiçbir zaman kaybetmeyin. Bu tatil döneminde öncelikle dinlenmenizi, kendinizi geliştirecek faaliyetlerde bulunmanızı ve böylelikle bir sonraki eğitim-öğretim dönemine enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı diliyorum.

Sayın Veliler; 
Çocuklarınız üzerinde ne kadar büyük emeklerinizin olduğunu hepimiz biliyoruz. Sizler de bu eğitim öğretim yılında çocuklarınızın her zaman ve her koşulda yanında oldunuz. Çocuklarımızın karnelerindeki notların düzeltilmesi her zaman mümkündür. Telafisi mümkün olan başarısızlıklar sizleri üzmesin.

Ve Kıymetli Öğretmenlerimiz;
Sermayesi insan olan çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bir ülkeyi kalkındırmak için gerekli ilk kıvılcımı sizler sağlıyorsunuz.
Atatürk’ün, “Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır…” sözünden yola çıkarak ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımız sizlerin eseri olacaktır.

Bu düşüncelerle yarıyıl tatilinin yeni başarılara adım atabilmek için bir vesile olmasını diler; öğrencilerimize, velilerimize ve eğitimcilerimize iyi tatiller temenni ederek, saygı, sevgi ve selamlarımı sunarım.
 

Yorumlar (0)