ÖZEL, SARIGÖL’DE PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Bütün büyük belediyeler ellerinden gitti, yapılan her ankette, her kamuoyu araştırmasında baş aşağı gidiyorlar. Türkiye’nin dört bir tarafında CHP’li belediyeler büyük başarılar elde edecek. İzmir ile dayanışma içinde Turgutlu’da, Alaşehir’de, Akhisar’da, Saruhanlı’da destan yazacağız. Göreceksiniz, büyük bir dayanışma ve hizmet örneği göstererek önümüzdeki dönemlerde hem belediyelerde hem genel seçimde büyük bir başarı elde edeceğiz. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedi.

Vekil Haberleri 09.08.2019, 14:49 09.08.2019, 15:33
ÖZEL, SARIGÖL’DE PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

DESTAN YAZACAĞIZ

CHP’li Özel, Sarıgöl İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen, ilçe başkanı Tahsin Akdeniz, Kadın Kolları Başkanı Melike Yağcı, Belediye Başkan Adayı Emrah Eroğlu ve partililerin katıldığı bayramlaşma töreninde, “Bütün büyük belediyeler ellerinden gitti, yapılan her ankette, her kamuoyu araştırmasında baş aşağı gidiyorlar. Daha bunun içinden Abdullah Gül çıkmadı, Ahmet Davutoğlu çıkmadı, Ali Babacan çıkmadı. Ama oyları son ankette yüzde 38’e kadar geriledi. Partimizin oyu ise yüzde 33. Herkesten bir tek şey istiyoruz. Sabır, güven, yüksek moral ve motivasyon. Bugün İstanbul’da işler çok iyi gidiyor. Ekrem İmamoğlu harika işler yapıyor, geçmişin bütün pislikleri de teker teker ortaya çıkıyor. Ankara’da sırf çalıp çırpmadığı için 3 ayda 186 milyar kara geçti Büyükşehir Belediyesi. Bunların hepsi yatırıma dönecek. Türkiye’nin dört bir tarafında CHP’li belediyeler büyük başarılar elde edecek. İzmir ile dayanışma içinde Turgutlu’da, Alaşehir’de, Akhisar’da, Saruhanlı’da destan yazacağız. Göreceksiniz, büyük bir dayanışma ve hizmet örneği göstererek önümüzdeki dönemlerde hem belediyelerde hem genel seçimde büyük bir başarı elde edeceğiz” dedi. Özel, şunları kaydetti:

HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Seçimin ertesi günü, oyları çalmaya kalktılar, 19 gün nöbet tuttuk. Mazbatayı aldık, YSK’dan iptal kararı çıkardılar, çalıştık 13 bin farkı 806 bin yaptık. Herkesin emeği var, bütün milletvekilleri, belediye başkanları, örgütümüz oradaydı. Gelene gidene ‘Osmanlı tokadı vuracağız’ diyenlere, 806 bin farkla bir demokrasi tokadını hep beraber vurduk. Milleti ayırıp, ayrımcılık üzerinden siyaset yapan AK Parti ile MHP’ye karşı herkesi kucaklayan CHP var, Millet İttifakı var. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. 19 gün sandıkta yattık, 60 gün İstanbul’da çalıştık, iki hafta Meclis’te mücadele ettik. Verdikleri hiçbir sözü tutmadan kaçıp gittiler. O günden beri de Türkiye’nin dört bir yanında çalışıyoruz.

MORALLER YÜKSEK

Bütün Türkiye’de moraller çok yüksek. Ekrem İmamoğlu kazandı, bütün denklemler altüst oldu. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’deki iki ana yapıdan solda olan, halktan, milletten, yoksuldan, çiftçiden yana olan bloğun amiral gemisidir. Ama kibirli değildir. İYİ Parti’lileri de Saadet Partilileri de değil, tüm başka partilere gönül vermiş olanları kucaklıyoruz. Yetmez, AKP ve MHP’nin yöneticileri dışında, onların dilini kullanmayan ama geçmişte bunlara destek veren ama gönlünde iyi bir Türkiye olan AK Partili ve MHP’li kardeşlerimizi kucaklıyoruz.

ÇALMAYACAĞIZ, ÇALDIRMAYACAĞIZ

Şimdi iş iyi yönetmekte, namuslu yönetmekte. Eskinin hırsızlarını çıkarıp göstermekte, öyle affetmek yok. Eskiden pislik yapmışların hepsini göstereceğiz. Oy verdiğiniz adam nasıl çalmış diye göstereceğiz. Çalmayacağız, çaldırmayacağız, geçmişte çalmışları da onlara oy verenlere göstereceğiz. Kötü söz duyacağız, gerekirse yutacağız ama kimseye kötü söz söylemeyeceğiz. Onların yaptığı zulümleri yapmayacağız. Herkes, ‘Bu CHP, İstanbul’u, Ankara’yı yönetiyorsa Türkiye’yi yönetir’ diyecek.

HEDEF 2023

Erdoğan, ‘Hedef 2023’ diyordu ya cumhuriyeti sevmeyen, Atatürk’ü sevmeyen insanın hedefi 2023 olamaz. 29 Ekim 2023, Cumhuriyetin 100. Yılı. O gün bir Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu verilecek. O resepsiyon sarayda falan değil, Atatürk’ün benimsediği, yaşadığı, ömrünü geçirdiği Çankaya Köşkü’nde olacak. O davetin altında Recep Tayyip Erdoğan değil, Atatürk’e layık bir cumhurbaşkanının ismi olacak.”

GEDİZ OVASI İÇİN KOMİSYON GİRİŞİMİ

Özel, “Gediz Ovası’nda bir katliam yaşanıyor. Jeotermal ruhsatlarının peşkeş çekilerek, her yere verilmesini, 1. sınıf tarım arazilerinin de hedef olunmasını kabul etmiyoruz. 1 Ekim’den sonra Meclis’te bir komisyon kurulması için mücadele edeceğiz” ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)