CHP’li Güzelmansur’dan 23 Nisan mesajı: “23 Nisan ruhunu sonsuza dek yaşatacağız”

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Vekil Haberleri 22.04.2019, 16:00 22.04.2019, 16:41
CHP’li Güzelmansur’dan 23 Nisan mesajı: “23 Nisan ruhunu sonsuza dek yaşatacağız”

“23 Nisan ruhunu sonsuza dek yaşatacağız” diyen Güzelmansur mesajında şu sözlere yer verdi: “23 Nisan; devlet yönetiminde millet egemenliğinin üstün kılındığı gündür. 23 Nisan; güçlüklerin, yoksunlukların ve umutsuzluğun milli birlik ve dayanışmayla aşılacağını gösteren gündür. 23 Nisan; bağımsızlık, özgürlük, eşitlik ideallerini simgeleyen gündür. 23 Nisan; çocuklarımızın barış, kardeşlik ve sevgi dünyalarını geliştirme ve devamlı kılma sorumluluğunu tüm yetişkinlere, yetkililere ve sorumlulara bir kez daha hatırlatan gündür.  Dolayısıyla milli egemenlik, milli birlik, bağımsızlık, özgürlük, eşitlik, barış ve kardeşlik diyen tüm yurttaşlarımızla Gazi Meclis’imizin 99. kuruluş yılını coşkuyla kutlayacağız, 23 Nisan ruhunu sonsuza dek yaşatacağız. Bu ideallerin, hedeflerin aksine hareket eden hiçbir düşünce ya da eylem başarıya ulaşamayacak.”

Güzelmansur mesajına şu sözlerle son verdi: “Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisini kuran tüm kahramanlarımızı minnetle anıyor, milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Yorumlar (0)