CHP'li Utku Çakırözer: “Yanan her ağaç bizim için üzüntü verici”

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer geçtiğimiz haftalarda Seyitgazi’nin Yapıldak Mahallesi’nde meydana gelen yangın sonrasında bölgeye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Vekil Haberleri 29.08.2019, 13:07
CHP'li Utku Çakırözer: “Yanan her ağaç bizim için üzüntü verici”

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ve Yapıldak Mahalle Muhtarı İsmet Yücel ile yangından zarar gören bölgeleri ziyaret eden Çakırözer, “Yapıldak Mahallemizde meydana gelen yangın hepimizi derinden üzdü. Yanan her ağaç bizim için üzüntü verici. Yangının söndürülmesi konusunda herkesin emeği çok önemli, mücadele veren herkese teşekkür ederim. Tek tesellimiz can kaybının olmaması” dedi.

CİĞERİMİZ YANDI

CHP’li Çakırözer Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde geçtiğimiz haftalarda meydana gelen yangın sonrasında yangının meydana geldiği bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ve Yapıldak Mahalle Muhtarı  İsmet Yücel ile birlikte yangının çıktığı alana giden Çakırözer, “Yangın sonrasında yaklaşık 30 hektarlık alanda zarar oluşmuş. Görüntü gerçekten çok üzücü. Yanan her ağaç bizim için üzüntü verici. Dileğimiz yanan ağaçların yerine yenilerinin dikilmesinin bir an önce sağlanması” diye konuştu.

KIRKALI GENÇLERE TEŞEKKÜR: ÖZVERİYLE MÜCADELE ETTİLER

Çakırözer, yangının çıktığı anda eğlencelerini bırakarak yangın alanına koşan Kırkalı gençlere de teşekkür etti. Katıldığı bir etkinlikte gençlerle bir araya gelen Çakırözer, “Seyitgazimizde çıkan orman yangını maalesef 30 hektarlık alanı tahrip etti. Seyitgazi’de bayram için bir araya gelen gençlerimizin yangının büyümemesi için gösterdikleri özverili mücadele gerçekten çok önemli. Gençlerimiz eğlenceyi bırakıp, kazma ve kürek ellerinde yangına koştular. Hem onlara hem de yetkililere emekleri için çok teşekkür ederim. Bu özverili mücadele, birliktelik hepimize örnek olmalı” dedi.

MAHHELLE SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

Çakırözer Yapıldak Mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek hem geçmiş olsun dileklerini iletti, hem de mahallenin talep ve sıkıntılarını da dinledi.

Yorumlar (0)