banner773

CHP'li Polat Şaroğlu, Tunceli’nin köylerini tek tek gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor

Meclis’in tatile girmesiyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli milletvekili Polat Şaroğlu, ildeki köyleri gezerek vatandaşların sorunlarını dinlemeye hız kesmeden devam ediyor. Parti örgütüyle birlikte birçok ilçede köy köy mezra mezra ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Şaroğlu, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, yaşanan aksaklıkları yerinde tespit ediyor ve bunların çözümü noktasında gerekli girişimlerde bulunuyor.

Vekil Haberleri 18.08.2022, 14:55
CHP'li Polat Şaroğlu, Tunceli’nin köylerini tek tek gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor

Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen ve çözümü için koşullar doğrultusunda ellerinden geleni yapmaya gayret ettiklerini dile getiren CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, "Memleketimizi adım adım gezmeye ve hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. İktidar tarafından yıllardır ihmal edilen, ötekileştirilen hemşehrilerimizi ziyaret ediyor, köylerimizin sorunlarını yerinde inceliyoruz. Hemşehrilerimizin yaşadıkları sorunları tek tek not alarak mümkün olduğunca ilgili kurumlara da bu sorunları iletiyoruz.

Hayat pahalılığı, işsizlik, geçim sıkıntısı ve yarın kaygısı gibi ortak sorunlarını dile getiren hemşehrilerimiz, köylerdeki tarımsal faaliyetlerin ve hayvancılığın neredeyse bitme noktasına geldiğini bizlerle paylaşıyor. Hükümetin basiretsizliği ve yönetememe sorunu sebebiyle, yurttaşlarımız kendi kaderine terk edilmiş durumda. Tüm bu olumsuzlukları, köy ziyaretlerimizde yerinde gözlemliyor ve birinci ağızdan hemşehrilerimizden dinliyoruz. Ne yazık ki yıllardır süregelen yanlış tarım politikaları yüzünden Tunceli’nin bereketli topraklarında üretim yapılamaz oldu. Her geçen gün artan girdi maliyetleri sebebiyle hayvancılık bitme noktasına geldi. İktidar, ülke genelinde olduğu gibi memleketimizde de köylülerimizin sorunlarına ne çözüm bulabiliyor ne de çözüm bulmak için somut bir adım atıyor.

Saray hükümetinin beceriksizliğini Tuncelili hemşehrilerimiz çekmek zorunda değil. Tüm bu olumsuzluklara karşın bir umut iklimi de yeşeriyor ve gittikçe filizleniyor. Hemşehrilerimizle birlikte aydınlık yarınlara olan inancımız tam. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde, tüm yurttaşlarımıza eşit ve onurlu bir yaşam hakkını sağlayacak, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir düzeni el birliğiyle inşa edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında; işçinin, emeklinin, çiftçinin, öğrencinin, emek veren alın teri döken tüm yurttaşlarımızın yüzü gülecek, kimse merak etmesin.

Geliyor gelmekte olan” dedi.

Yorumlar (0)