CHP'li Haydar Akar'dan 19 Mayıs Atatürk' ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Vekil Haberleri 18.05.2019, 12:00
CHP'li Haydar Akar'dan 19 Mayıs Atatürk' ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

GENÇLİK ATATÜRK’ÜN İZİNDEDİR

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı yurdun her köşesinde, her yaştan gençlerle ve büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Aynı zamanda bugün, laik, demokratik Cumhuriyet'e,  Atatürk gibi bir Önder'e ve O'nun izinden yürümeye ant içmiş kuşaklara sahip olmanın gururunu da yaşıyoruz.

 19 Mayıs bayramını türlü yöntemlerle önemsizleştirmeye çalışanlar, bayram kutlamalarını yasaklayanlar ise özgürlük ve bağımsızlık iradesini kabullenemeyen odaklardır. Bu odakların amaçlarına ulaşamayacağı açıktır. Tek adam rejimi kurarak, halkımızın özgürlüğünü gasp ederek, baskı ve zorbalıkla kendi rejimlerini kuracağını düşünenler amaçlarına ulaşamayacaktır.

SÖZ VERİYORUZ

Kalbinde Cumhuriyet değerlerini taşıyanların, Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı çağdaşlaşma yolundan ilerleyenlerin, geçmişinden güç alan, ama yüzü her zaman geleceğe dönük olanların partisi CHP olarak söz veriyoruz, Cumhuriyet meşalesini ilelebet yakacak, ‘özgürlük, adalet, refah ve barış’ içinde, ortak bir geleceği hep birlikte inşa edeceğiz.

Türk gençliği, ülkemizin geleceğinin, yarınlara en iyi biçimde hazırlanabilmesinin en önemli güvencesidir. Gençlerimizi, düşüncelerini çekinmeden dile getirebilen, sorumluluk duygusu yüksek, sorunlara duyarlı, yeniliklere açık, eleştirel düşünceye sahip, temiz toplumun savunucusu, çağdaş bireyler olarak yetiştirmemizin önemi, yaşadığımız şu günlerde çok daha büyük bir anlam taşımaktadır.

Bu inançla ve bu güvenle gençlerimizin ve tüm ulusumuzun Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutlar, 19 Mayıs coşkusunun, gururunun hiç eksilmemesi ve nice 19 Mayıslara taşınması dileklerimle selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Yorumlar (0)