reklam
Gazete Kritik Spor Fenerbahçe, Dinamo Zagreb karşısında 3-1'lik yenilgiyle Avrupa Ligi'ne kötü başladı

Fenerbahçe, Dinamo Zagreb karşısında 3-1'lik yenilgiyle Avrupa Ligi'ne kötü başladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin açılış maçında Dinamo Zagreb'e 3-1 mağlup oldu. Mücadelede, Fenerbahçe'nin tek golü 25. dakikada Szymanski'den gelirken, Zagreb'in golleri Beljo ve Bakrar'dan geldi. Maç, Maksimir Stadyumu'nda gerçekleşti.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nin ilk haftasında karşılaştığı Dinamo Zagreb’e 3-1 mağlup oldu.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında Hırvatistan Ekibi Dinamo Zagreb ile karşı karşıya geldi. Maksimir Stadyumu’nda saat 22.00’de başlayan maçı Fransız hakem Jerome Brisard yönetti.

Ev sahibi Dinamo Zagreb 21. dakikada Dion Drane Beljo’nun golüyle Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçti. Fenerbahçe 25. dakikada Sebastian Szymanski’nin golüyle skora denge getirdi ve durumu 1-1 yaptı.  50. dakikada Dion Drane Beljo kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Skoru belirleyen gol ise 90artı5. dakikada Mounsef Bakrar’dan geldi ve Dinamo Zagreb sahasında Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *