Gazete Kritik Spor Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Achille Polonara’ya Yeniden Kanser Tanısı Konuldu!

Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Achille Polonara’ya Yeniden Kanser Tanısı Konuldu!

Bir dönem Fenerbahçe Beko'da da oynayan, Virtus Bologna’nın 34 yaşındaki İtalyan oyuncusu Achille Polonara’ya kanser tanısı (miyeloid lösemi) konuldu.

Virtus Pallacanestro Bologna S.p.A., Achille Polonara'nın son birkaç haftadır daha ileri tıbbi incelemelerden geçtiğini ve ardından miyeloid lösemi tanısı konduğunu duyurdu.

Polonara şu anda Bologna'daki Sant'Orsola Malpighi Hastanesi'nde yatıyor ve burada özel tedavilere başladı.

Virtus Bologna resmi websitesinden yaptığı açıklamada Achille Polonara’nın durumunu açıkladı:

“Virtus Bologna, son haftalarda Achille Polonara’nın ileri düzey tıbbi tetkiklerden geçirildiğini ve bu testler sonucunda miyeloid lösemi tanısı konulduğunu duyurdu.

Polonara şu anda Bologna’daki Sant’Orsola Malpighi Hastanesi’nde tedavi görüyor ve özel tedavi sürecine başlamış durumda.

Virtus Segafredo Bologna ailesi, Achille ve sevdiklerinin yanındadır ve ona hızlı bir iyileşme diliyor.

Sonsuza kadar Achi, hepimiz seninleyiz! Seni bekliyoruz!”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *