reklam
Gazete Kritik Siyaset Şişli'de 'hayır' çalışması yapan kadınlara saldırı... CHP'den açıklama geldi

Şişli'de 'hayır' çalışması yapan kadınlara saldırı... CHP'den açıklama geldi

CHP'li kadınlara destek ziyaretinde bulunan, “Hayırcılara saldırılar, evet çıkarsa kurulacak zorbalık düzeninin fragmanları” diyen Cankurtaran “Hayır çıkacağını anladıkça birileri korkuyor ve saldırıyor.

CHP'li kadınlara destek ziyaretinde bulunan, “Hayırcılara saldırılar, evet çıkarsa kurulacak zorbalık düzeninin fragmanları” diyen Cankurtaran “Hayır çıkacağını anladıkça birileri korkuyor ve saldırıyor. Ancak korktukları başlarına gelecek ve hayır kazanacak” dedi.

DHA’nın haberine göre, CHP üyelerine geçmiş olsun diyen Yasemin Öney Cankurtaran, burada yaptığı konuşmada “Kimse sizleri sahipsiz sanmasın. Biz hayır diyerek ülkemizi, milli iradeyi, demokrasiyi savunuyoruz. Şehir eşkiyalarından korkup sokakları terketmeyeceğiz. Kara Fatmalar, Nene Hatunlar nasıl bu ülke için canını bile ortaya koyduysa bizler de ülkemiz, demokrasimiz için gerekirse bedel ödemekten korkmuyoruz" dedi.
Cankurtaran daha sonra kadınlarla birlikte Mecidiyeköy Dereboyu sokaklarında Hayır’ı anlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *