reklam
Gazete Kritik Siyaset Muharrem İnce: CHP’den istifa etmeyi düşünmüyorum, buradayım

Muharrem İnce: CHP’den istifa etmeyi düşünmüyorum, buradayım

Eski CHP Yalova Milletvekili ve partisinin eski cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Sivas'ta 'Memleket Hareketi'ni başlattı. İnce, partisiyle olan bağlarını sürdürerek, "CHP’den istifa etmeyi düşünmüyorum, buradayım" şeklinde açıklama yaptı. Bu sözleriyle kendi siyasi duruşunu pekiştirdi.

'Memleket Hareketi'ni Sivas'ta başlatan, eski CHP Yalova Milletvekili ve partisinin geçmiş dönem cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "CHP’den istifa etmeyi düşünmüyorum, buradayım" dedi. 

İnce, "Ankara’da oturarak bu memleketin sorunlarının çözülemeyeceğini düşünüyorum. Salıdan salıya 45 dakika konuşarak bu ülkenin sorunlarının çözülemeyeceğine inanıyorum.  Bu hareketin nereye gideceğine millet karar verecek" diye konuştu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *