Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a:Ben ilk kurşunun atıldığı İzmir'den sesleniyorum, seninle her yerde tartışmaya hazırım

Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP örgütüne yönelik ciddi kumpaslar var. Erdoğan, 'Ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun?' diyor bana. Ben ilk kurşunun atıldığı İzmir'den sesleniyorum. Seninle her yerde tartışmaya hazırım dedi.

SİYASET 23.11.2019, 18:03
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a:Ben ilk kurşunun atıldığı İzmir'den sesleniyorum, seninle her yerde tartışmaya hazırım

CHP Genel Başaknı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir Büyükşehir Belediyesi Harmandalı Elektrik Üretim Tesisi Açılış Töreninde konuşuyor.
CHP Lideri konuşmasında, "Onlar namus ve şereflerinin üzerine yemin ederken, ayaklarını kaldırırlar. Biz ise elimizi kalbimize götürürüz" ifadelerini kullandı.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulunuyor.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

“İlk 7 ayda elde ettiğimiz sonuçlar çok güzel. Bundan sonra size daha da güzel hizmet edeceğiz. Halka hizmet hakka hizmettir.”
“Bizimle uğraşmak için özel çaba harcıyorlar. Nasıl oldu da CHP belediyeleri aldı diye düşünüyorlar. Nasıl olurda CHP'yi geriletiriz, kumpas kurarız diye düşünüyorlar.”
“CHP örgütlerine yönelik ciddi bir kumpas var. Bütün mahallelerde sandık koyduk. Bu sürecin olumsuz olumsuz olması için ellerinden gelen herşeyi yapacaklar. Sandalye atacak, yumruk atacak adamlar tutacaklar.”
“Kim sandalye atarsa, yumruk atarsa yakasından yakalayın dışarı atın. O kişi CHP'li değil Saray'ın adamıdır.”
 “Belediye Başkanlarımıza söyledim, bir çocuk yatağa aç giriyorsa rahat uyumayacaksınız. Biliyorum işsizlik var. Az önce bir kadın açım diye ağladı, iş istedi. İçim sızladı. Saray'da oturan zat bu feryadı duyuyor mu acaba?”
 “Vatandaşın derdini bilmiyorlar ama bizimle uğraşıyorlar. CHP'yi nasıl geriletebiliriz, nasıl kumpas kurabiliriz diye düşünüyorlar. Türkiye'nin gündemini başka yere çekmek istiyorlar.”
Erdoğan dün İzmir'e geldi. Bir sürü laf etti ama şu cümle çok önemli; ‘Ben Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen koyabiliyor musun?’. Ben seninle her ortamda tartışmaya varım. Ben senin istediğin televizyona gelmeye hazırım. Gelmeyen namerttir!”
 “Buradan Sayın Erdoğan'a bir daha çağrı yapıyorum. Olur ya benim dediğim televizyona gelmezsin, ben senin istediğin televizyona gelmeye hazırım. Mesela A Haber’e, ATV'ye gidelim. Sen ordunla gel, ben yalnız başıma geleceğim. Gelmeyen namerttir!”
 “Arkana devleti alacaksın, oturacaksın, benim ve partimin aleyhine bir sürü laf üreteceksin. Ben senin bildiğin adamlardan değilim! Bütün insanların benim başımın üstünde yeri vardır. Benim çoluk çocuğum dolarların peşinde koşmaz.”
 “Çünkü biz kul hakkı yemekten korkarız. Çünkü biz dürüstüz, saygılıyız insanlara. Sadece bu değil. Havuz medyasına sesleniyorum, sizin benim nezdimde toplu iğne kadar değeriniz yoktur. Siz halkı aydınlatmak için değil, köreltmek için görev yapıyorsunuz.”
“Doğruları yazmıyorsunuz, doğruların arkasından gitmiyorsunuz. On binlerce çocuk yatağa aç giriyor. Aylık geliri 663 liranın altında olan 8,5 milyon insan var.17 yıldır ne yapıyor bunlar?Köşeyi döndüler,ceplerini doldurdular,7 sülalelerini zengin ettiler.”
“Bu halk ne olacak? Ben söyleyince kızıyorlar, Bay Kemal diyorlar. Bay Kemallerin tamamı onurlu insanlardır. Haram yemez, kul hakkı yemez Bay Kemaller!”
“15 Temmuz şehitleri için para topladılar. Nerede bu para? Bilen var mı? Hangi numarayı çekerseniz çekin, sizin ipliğinizi pazara çıkarmak Kılıçdaroğlu'nun görevi!”
“Cumhurbaşkanı Erdoğan'a söylüyorum, başkasının önünde konuşmak kolay, iftira atmak kolay. Senin bir sürü televizyonun var. Kendine güveniyorsan gelirsin. Seni gayet iyi tanıyorum. Seni de yakınlarını da tanıyorum, kul hakkı yiyenleri de tanıyorum.”

Yorumlar (0)