"ESKİ ARKADAŞLARINDAN YENİ OLUŞUMCULARA İLGİNÇ ÇAĞRI"

Abdüllatif Şener: Orada burada dolaşmasınlar, gelsinler düzgünce Saadet'te siyaset yapsınlar

SİYASET 16.07.2019, 14:49
"ESKİ ARKADAŞLARINDAN YENİ OLUŞUMCULARA İLGİNÇ ÇAĞRI"


TV5'te yayınlanan Gizli Dosya programında konuşan AK Parti eski kurucularından Abdüllatif Şener, yeni parti kuracaklara ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu.

Şener, "En faydalı şeyi söyleyecek olursam, orda burda dolaşmasınlar hep birlikte gelsinler Saadet Partisi'ne. Saadet Partisi hazır bir partidir.Burda düzgünce siyaset yapsınlar.

Ama yok biz ayrı bir kulvarda ayrı bir parti kuracağız diyorlarsa, kurmaları faydalıdır gerçekten.Ülke felekate gidiyor.
Dış politika berbat, içerde ayrıştırmayı bu hükümet derinleştiriyor, kin ve nefret duygularını vatandaşın birbirine karşı tahrik ediyor. 
Siyasi partileri birbirine uzlaşmaz yapılarmış gibi anlatmaya çalışıyor, kendi seçmeninin kafasına bunu sokmaya çalışıyor.
Ülkenin birlik, beraberlik ve diriliğini tahrib ediyor. İç politakada yanlışlar yapıyor ve ekonomiyi de zaten ranta çevirmiştir.
Ranta çevirmesi nedeniylede şuanda memleket cayır cayır yanıyor.
Ne iç politikada, ne dış politikada, ne ekonomide türkiyenin geleceği ile ilgili düzgün birşey görmüyoruz.

Artık bu yapının içersinde siyaset yapmış kişilerin bu siyaset tarzını eleşirmesi lazım.Bu tarzın memlekete kötülük yapacağını, geleceğini batıracağını anlatması lazım.
İnsanların daha fazla bir kısmı bu iktidarın ne yaptığını anlayacak ki Türkiye'de bir normalleşme olsun. 
Türkiye yanlıştan kurtulsun, taşlar yerine otursun onun için ben bu arkadaşları özendiririm. 

Teşvik ederim partileşmek istoyorlarsa tebrik ederim partileşsinler yok partileşemeyiz dernekleşeceğiz derlerse, 
onu bile bir kazanç sayarım ama bu ülkede iktidar yapısının yanlışlarının çok sık ve yaygın bir şekilde kullanılması lazım ve halka mal edilmesi lazım. 
Bütün televizyon ekranlarını karartmış, işgal etmiş sivil toplumu susturmuş yargıyı sopa haline getirmiş muhalefet yapanları bile konuşamaz hale getirmek için mücadele eden 
yanlışlarını anlaşılmaz hale dönüştürme mücadelesi veren vede anlaşılma ve görünmez yanlışları yüzünde ülkeyi felakete götüren bir iktidar yapısı vardır.
Onun için bu arakadaşlara da büyük görev düşüyür görevden öte sorumluluk düşüyor. 

Yorumlar (0)