CHP'LİLERDEN ERDOĞAN'I SEVİNÇLE KARŞILAYAN BELEDİYE BAŞKANINA SERT TEPKİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir Aday Tanıtım Toplantısı için İzmir'e geldiğinde onu karşılayanlar arasında olan Aziz Kocaoğlu CHP'liler tarafından sert bir dille eleştirildi.

SİYASET 06.01.2019, 16:41 06.01.2019, 16:41
CHP'LİLERDEN ERDOĞAN'I SEVİNÇLE KARŞILAYAN BELEDİYE BAŞKANINA SERT TEPKİ

 


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti İzmir Aday Tanıtım Toplantısı'nda katılmak için İzmir'e geldi.  İzmir'e gelişinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılayanlar arasında CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'da vardı.


KOCAOĞLU ERDOĞAN'I SEVİNÇLE KARŞILADI
Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü olan Eski AK Parti İzmir Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olan Nükhet Hotar'ın sosyal medyada paylaştığı fotoğrafta yer alan  Kocaoğlu'nun Erdoğan'ı görünceki mutluluğu ise dikkat çeken bir diğer noktaydı.

 

CHP'YE GİTMEYİ AYAKLARIM VARMIYOR AMA ERDOĞAN'A...
Aziz Kocaoğlu CHP İl Danışma Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada,  "CHP Genel Merkezi'ne gitmeye ayaklarım varmıyor" demişti.


ERDOĞAN AK PARTİ GENEL BAŞKANI OLARAK GELDİ
AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti İzmir adaylarını açıklamaya geliyorken, her vesilede CHP'ye ağır sözler söylerken Aziz Kocaoğlu'nun olması sosyal medyada büyük bir tepki ile karşılandı.

 

PEKİ ERDOĞAN İZMİR'DE NE DEDİ?
CHP demek hava kirliliği demektir, çöp, yolsuzluk, yokluk demektir.Çevreci biziz, bunlar çevrecilikten anlamaz.

Yorumlar (0)