CHP'DE, AKP'YE YAKINLIĞI İLE BİLİNEN ADAY ADAYINA TEPKİ!

CHP'den Marmaris Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Marmaris Ticaret Odası başkanı Mehmet Baysal'a partililerden tepkiler devam ediyor. Baysal'ın CHP'den çok AKP'ye olan yakınlığı ise CHP tabanındaki rahatsızlığı ortaya koyuyor.

SİYASET 24.12.2018, 10:37 24.12.2018, 10:37
CHP'DE, AKP'YE YAKINLIĞI İLE BİLİNEN ADAY ADAYINA TEPKİ!

31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimlerde  Marmaris CHP'den belediye başkanlığına aday olmak isteyenler dört isim başvuruda bulundu. Bu isimler mevcut belediye başkanı Ali Acar, eski ilçe başkanı Acar Ünlü,  Marmaris Ticaret Odası başkanı Mehmet Baysal ve Mehmet Oktay oldu.CHP'de Meclis üyeliği adaylığı için de 70'e yakın başvuru oldu.

.
Marmaris Ticaret Odası başkanı Mehmet Baysal'ın aday adaylığı ise parti içinde bazı tepkileri de beraberinde getirdi.

ADAY GÖSTERİLMEYİNCE CHP'DEN İSTİFA ETMİŞTİ
Marmaris Ticaret Odası başkanı Mehmet Baysal 2014'de CHP'den adaylık başvurusunda bulunmuş ancak genel merkez  tarafından mevcut başkan Ali Acar'ın  aday gösterilmesinden hemen sonrasında CHP'den istifa etmişti.

SON DAKİKA ADAYLIK BAŞVURUSU
CHP'den çok AKP ile yakınlığı ile bilinen Mehmet Baysal'ın son dakika yaptığı adaylık başvurusunda CHP'li bir milletvekilinin etkili olduğu ifade ediliyor.

CHP'DEN ÇOK AKP'YE YAKIN

Bazı partililer ise yaptıkları paylaşımlarla Mehmet Baysal'ın Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'li milletvekili ve İl Başkanı ile fotoğraflarını paylaşarak CHP'den adaylık için öne sürülmesine sert tepki gösterdiler.

 

 

Yorumlar (0)