CHP Tire’de üye atağı! İşte CHP rozeti takan isimler...

CHP Tire İlçe örgütü 3. Toplu üye katılımını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde ayrı ayrı iki toplu üye katılımı gerçekleştirip partiye 30 yeni üye ve daha sonra 40 üye kazandırarak rozet takan ilçe başkanı Hakan Şenoyar bu kez de içinde AKP den istifa edenlerinde olduğu 50 yeni üye katılımını sağlayarak adeta artan bir grafik çizerek büyük bir başarıya imza attı.

SİYASET 04.03.2021, 11:01 04.03.2021, 11:10
CHP Tire’de üye atağı! İşte CHP rozeti takan isimler...

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal de eşlik ederek CHP Tire İlçe örgütü ne yeni katılan üyelere rozet taktı. 

Rozet takımında Aylin Nazlıaka İlçe başkanı Hakan Şenoyar’ı kutlayarak yeni gelen üyelere de CHP Ailesine katılımlarından dolayı tebrik ve teşekkürlerini iletti.Nazlıaka ‘’Ülkenin bu zor koşullarından kurtarmanın yolu Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkmaktan geçtiğini belirtirken, Nazlıaka CHP ye sahip çıkmak TC ye sahip çıkmaktır ‘’ dedi.

3 Haftada 3.Toplu üye ve Giderek artarak

İlk Toplu üye 16 Şubat'ta 30 kişi,2. Toplu üye 23 Şubat'ta 40 kisi,3.Toplu Üye 3.Martta 50 kişi olarak 10 ar ,10 ar Artan bir büyüme ivmesi göstermesi dikkat çekiyor.

Yeni katılan üyeler; AKP’den istifa ederek partimize katılan, Canan GÜNNUR, Azize AŞGIN, Nazmiye ÇAPACI, Hasan ÇAPACI, Şükrü ÜSTEV, Ebru AKTEN,Semra DİNÇOL

Partimize yeni üye olanlar; Mesut ÖZCAN, Adlan KEMENÇE, Nadir GÜNGÖR, Aynur OK, Fikret KARAVAN, İbrahim AKSOY, İbrahim DUMALI, Mehmet ÖZMEN, Süleyman ÇETİN, Halil İbrahim GENCER, Özcan UYSAL, Fadime YENİLMEZ, Zeliha UYSAL, Gülşen ÇIBIKCI, Recai MUTAF, Serpil MUTAF, Olcay ŞAHİN, İpek KERVAN, Ebru SEÇKİN, Hakan AKKAŞ, Ziver Reha KALKAN, İsmail IŞIK, Mustafa ÇEKENER, Yıldırım OVALIOĞLU, Tezcan OVALIOĞLU, Özlem BAĞCI, Mustafa GENİŞ, Özlem SIRIMCI, Müjgan KARADUMAN, Neriman AYDEMİR,Hakan EKİNCİ, Sedat ÖZKAN, Kasım OVALIOĞLU, Bircan UYSAL, İlknur EGE, Dilek ATİK, Selda BECERİKLİ, Ayla TAFLAN, Ayşe SÖNMEZ, Ayşen COŞKUN, Nail YAŞAR, Tarık DURMUŞ, Tuğba ELDEK

Yeni katılan üyelere rozet takımı sırasında konuşan İlçe başkanı Şenoyar ‘’CHP Türkiyenin kuruluşunun partisidir ve bu örgüt kocaman bir ailedir.Cumhuriyet Halk Partili olmak bir ayrıcalıktır.Yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor kendilerini bu onurlu mücadelede yer aldıklarından dolayı tebrik ve teşekkür ederim.

Yorumlar (0)