Gazete Kritik Siyaset CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan, Yaşar Okuyan'a geçmiş olsun ziyareti

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan, Yaşar Okuyan'a geçmiş olsun ziyareti

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde iki ameliyat geçirdi. Sağlık durumu stabil, takip ediliyor. Ziyaretçileri arasında CHP Lideri Kılıçdaroğlu da vardı. Destek ve moral, tedavi sürecinde önem taşıyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı Yaşar Okuyan, bu hafta Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde iki ayrı ameliyat geçirdi. Geçirdiği operasyonların ardından sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan Okuyan, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtmeyi ihmal etmedi.

Geçirdiği Ameliyatlar ve Sağlık Durumu

Yaşar Okuyan, hastanede geçirdiği cerrahi operasyonlar sonrası takip edilmekte. Ameliyat sonrası durumu hakkında açıklama yapan bakan, sosyal medya üzerinden hayranlarına ve takipçilerine iyi haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan rutin kontroller sonrası Okuyan'ın durumu stabil görünüyor. Bu süreçte kendisine yapılan tedavilerin detayları henüz paylaşılmadı ancak yakınlarının ve sevenlerinin moral desteği onun için büyük önem taşıyor. Okuyan, yaptığı paylaşımlarda aile bildirimlerinden, hastanede geçirdiği süre boyunca kendisine destek olan dostlarına teşekkür etti.

Ziyaretçi Akını

Ameliyat sonrası ziyaretçileriyle de buluşan Yaşar Okuyan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hastanede ziyaret edildi. Kılıçdaroğlu, Okuyan ile bir süre sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Bu nazik ziyaretine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal da eşlik etti. Ziyaretlerin, Okuyan’ın moral ve motivasyonunu artırdığı ifade ediliyor. Buluşma sırasında, dostluk ve dayanışmanın ön planda olduğu, sağlık durumuyla ilgili olumlu hislerle dolu bir sohbet gerçekleşti. Ayrıca Yalova Eski Milletvekili Muharrem İnce de annesinin rahatsızlığı nedeniyle hastanede bulunurken Okuyan’ı unutmadan ziyaret etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *