CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanları ile bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanları ile Ankara'da bir araya geldi. Toplantıda katılımcılar maske taktı ve el sıkışmadılar. Mansur Yavaş, toplantı sonrası birlik vurgusu yaparak, Türkiye'yi ileriye taşıyacaklarını belirtti.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanları ile bir araya geldi

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları ile Ankara'da biraraya geldi. Toplantı salonuna girişte, Kılıçdaroğlu'na Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşlik ederken, tüm katılımcıların maskeli olduğu gözlendi. Kılıçdaroğlu, kendisini karşılayanlarla da el sıkışmadığı için elini göğsüne götürerek selam verdi. 

Kılıçdaroğlu'nun son gelişmeleri, CHP'li Belediye Başkanları ile değerlendirdiği toplantının ardından, Yavaş, Twitter'dan şu mesajı paylaştı: 

"Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleşen Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısına katılarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. El ele vererek ülkemizi daha ileriye taşımak için çalışmayı sürdüreceğiz."

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız