Gazete Kritik Sağlık İstanbul'da 4 bina Koronavirüs nedeniyle karantinaya alındı

İstanbul'da 4 bina Koronavirüs nedeniyle karantinaya alındı

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde, Covid-19 vakalarının artması nedeniyle 4 bina karantina altına alındı. Bağcılar Kaymakamlığı, 4 Nisan'da gerçekleştirilen İlçe Hıfzıssıhha Kurulu toplantısında, Merkez, Çınar, Kirazlı ve Kazım Karabekir mahallelerinde yaşayan bazı vatandaşların test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine, karantina tedbirleri alınmasına karar verildiğini duyurdu.

İstanbul'da 4 bina Koronavirüs nedeniyle karantinaya alındı

İstanbul Bağcılar’da yeni tip Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle 4 bina karantina altına alındı.

Bağcılar Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “4 Nisan'da toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulumuz tarafından yapılan değerlendirmelerde; ilçemiz Merkez, Çınar, Kirazlı ve Kazım Karabekir mahallelerindeki 4 binada ikamet eden vatandaşlarımızda yapılan Covit-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle, bu binalarda Umumi Hıfzıssıhha Kanunu hükümleri uyarınca karantina tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir" denildi.

Bağcılar Merkez Mahallesi 737. Sokak’ta bulunan 4 katlı bir binanın giriş çıkışları da Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şerit ile kapatıldı. Dairelerde yaşanan vatandaşların ihtiyaçlarının ise gönüller tarafından karşılanmaya başlandığı öğrenildi.

"Her dairede vaka olduğunu duyuyorum"
Mahalle sakinlerinden Murat Başaran tedirgin olduklarını ifade ederek binadan her dairede bir vaka olduğunun söylendiğini ifade etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız