22.11.2017, 13:57

Reza Zarrab davası Türkiye'nin davası değildir

 

 

 

 

Malumunuz 4 Aralık 2017'de meşhur kara para aklayıcısı ve kaçakçı İranli iş adamı Reza Zarrab'ın davası var. Hükumet yani AKP ilk başlarda bu davayı pek takmamış, olay kendilerine geldiğini hissettikçe de bu davayı ve bu pis adamı  Havuz medyası gazetecileri dahil; Türkiye'nin milli adamı, biricik oğlu gibi lanse etmeye başlayıp işi abartıp aşağıdaki yazacağım sıfatları koymaya başladılar;

 

Neydi o sıfatlar?

 

1) Kurtuluş savaşı 2) Emperyalizm mücadelesi 3) Milli dava 
 
Hükumet sözcüsü diyor ki; 'Türkiye'ye karşı kumpastır'


Hayır kardeşim Türkiye'ye kumpas filan yok. Sizin rezilliklerinizi, sultan ve eski bakanlarınızın rezillikleri ortaya çıkacak. Kurtuluş savaşı diyerek gerçekten savaşan ve şehit olan askerlerimizin ruhunu kirletmeyin.

Ne Milli Dava ne de Emperyalizm mücadelesi de değilAKP-Erdoğan- 4 Eski Bakanla Reza'nın davasıdır. Rezilliktir!

Bir gün ortaya çıkacağını düşünmüyor muydunuz elbet gerçeklerin?

Sorumlusu Akp'dir. Türkiye değildir.

Bir de hayretler içerisinde izliyorum; bazı vatansever Chp'liler(!) Ulusal kanal, Halk tv ve Tele 1'e çıkan tüm yorumcular da bu 3-5 arsız rüşvetçinin yediği haltları unutuyor, lafı Abd'ye getirip, anlamsızca ne kadar anti-Amerikancı olduğunu ispatlamaya çalışıyor;

Rüşvet alırken size mi sordular? 
Tasası size mi düştü? 

Ülkeyi bu duruma düşürdükleri için yapışın yakalarına, hesap sorun hesap!


Türkiye'ye kumpas diye çıkıyor ülkenin başbakan yardımcısı. sen bu adama sahip çıkarak zaten baştan kaybediyorsun. Türkiye'yi değil Erdoğan ve diğer eski bakanlar düşünsün. Türkiye'nin davası değil Akp'nin yediği nanelerin ifşa olacağı davadır. Olan halka olacak pek tabi. yazık.

Koskoca ülkeyi kendi yaptıkları hatalardan dolayı muhatap etmeye çalışıp 'bu Türkiye'nin davasıdır' diye algı yapıyorlar. Benim davam değil ya da bir Türkiye vatandaşının davası değil bu. Rıza sarraf ve Akpe'nin davası bu. çıksın ortaya yediğiniz pislikler de cümle alem görsün ne olduğunuz.

Bakara makara diyen malum zat neden KKTC vatandaşlığı alıyor bir anda zannediyorsunuz? 


Sizler rüşvet yediniz, kara para akladınız ve şimdi yediğiniz naneler ortaya çıkıyor ve çıkacak! Abd'yi kimsenin desteklediği yok ayrıca. Atatürk'ü katmayın kirli davanıza. 

Gidin Abd'ye savunun adamınızı. korkuyor musunuz yoksa? 

Bu davayı savunan aydınlıkçı Perinçek tayfası kendinize gelin. Atatürkçüler kendinize gelin, Chp'liler ve Muhalif TV'lere çıkan Muhalif Gazeteciler kendinize gelin! Abd'nin yanında olmuyorsunuz karşı çıkınca! hesap sorulacaksa Akape'den sorun! ayrıca bu davayı savunan bazı chp'liler de kendinize gelin.. en çok Anti Amerikancı benim yarışına girmeyin Ulusal kanal'da, Cnn türk, Habertürk tv, Halk tv ve Tele 1 kanallarında. aman diyeyim.

Pislik bulaştı mı bırakmaz sonra sizi aman diyeyim ve iyi hafta sonları dilerim herkese.. 

Not: Bundan sonra Gazete Kritik'te olacağım, biraz yordum sizi hep yer değiştiriyorum ama maalesef istediği gibi gitmiyor insanın bazen ondan kusura bakmayın. Bundan sonra her hafta 1 yazıyla Gazete Kritik'teyim.

 

Ali Jean Çorakçı - Fransa

Yorumlar (0)