CHP'Lİ DİDEM ENGİN: İSTANBUL'UN TARİHİ SİLÜETİNİ RANTA KURBAN VERDİNİZ!

Didem ENGİN, "Önemli bağlantı yolları suyla doldu, kimi zaman trafik yoğunluğu yüzde 80'leri aştı, ev ve işyerlerini su bastı, vatandaşlarımız kovalarla evlerindeki suları boşaltmaya çalıştılar, ciddi maddi ve manevi zorluklarla karşılaştılar. Yetkililerin ise 'dikkatli olun' uyarıları yapmanın ötesinde bir çözümleri yok" dedi.

MECLİS 29.11.2016, 17:23 29.11.2016, 17:23
CHP'Lİ DİDEM ENGİN: İSTANBUL'UN TARİHİ SİLÜETİNİ RANTA KURBAN VERDİNİZ!

 

TBMM Genel Kurulu'nda bir konuşma yapan CHP İstanbul Milletvekili Didem ENGİN, İstanbul'da altyapı yetersizlikleri sebebiyle hayatı felç eden yağmuru ve vatandaşların çektiği çileyi Meclis gündemine taşıyarak "İstanbul’un altyapı sorununu 22 senedir çözemediniz ama tarihi silüetini ranta kurban vererek, İstanbul'a en büyük kötülüğü yaptınız" dedi.

 

 

İstanbul'da Pazar gecesi geç saatlerde başlayan ve aralıklarla devam eden yağmurun, her yağmurda olduğu gibi, yine İstanbul’da hayatı felç ettiğini belirten Didem ENGİN, "Önemli bağlantı yolları suyla doldu,  kimi zaman trafik yoğunluğu yüzde 80'leri aştı, ev ve işyerlerini su bastı, vatandaşlarımız kovalarla evlerindeki suları boşaltmaya çalıştılar, ciddi maddi ve manevi zorluklarla karşılaştılar. Yetkililerin ise 'dikkatli olun' uyarıları yapmanın ötesinde bir çözümleri yok" dedi. 

 

İstanbul'un 22 yıldır AKP tarafından yönetildiğini hatırlatan Didem ENGİN "Her yağmur yağışında biz aynı sorunları yaşıyoruz, trafik kitleniyor, evleri, yolları su basıyor" diyerek vatandaşın çektiği çileye değindi.

 

Hükümet’e ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni yönetenlere seslenen Didem ENGİN, "İstanbul’un altyapı sorununu 22 senedir çözemediniz ama tarihi silüetini ranta kurban vererek, İstanbul'a en büyük kötülüğü yaptınız. AKP'yi anlamak isteyenlerin İstanbul'a bakmaları yeterli olacaktır" sözleriyle İstanbul'un başarısız bir şekilde yönetildiğini vurguladı. 

Yorumlar (0)