Yönetmen İlker Canikligil Koronavirüs'e yakalandı!

Yönetmen İlker Canikligil, yeni tip Koronavirüs’e yakalandığını açıkladı.

MAGAZİN 05.04.2020, 15:57
Yönetmen İlker Canikligil Koronavirüs'e yakalandı!

İlker Canikligil Koronavirüs'e yakalandığını açıkladı. Youtube üzerinden yaptığı canlı yayında, “Buna sevinenler olacaktır tabii.  Bir iki haftadır kas ağrıları vardı. Geçen pazartesi günü ateşim yükseldi. Kimse ne yapılması gerektiğini tam bilmiyor.” dedi.

Çektiği Nöbetçi, Ağaç, Uçmak İstiyorum, Kedi Gözü ve Simulacra isimli kısa filmler ile adını duyuran İlker Canikligil, son dönemde Youtube'da yer alan içerikleri ile adından söz ettiriyordu.

48 yaşındaki Canikligil, Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından sağlık durumunu merak eden takipçileri ile dağlık durumunu yine Youtube üzerinsan canlı yayın yaparak duyurdu. 

Kas ağrıları ve ateşinin olduğunu söyleyen Canikligil, durumunun ağır olmadığını söyleyerek, takipçilerini de rahatlattı. 

Genel sağlık durumunun iyi olduğu görülen Canikligil, "Çok endişelenecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Kimileri için çok acılı, ciddi öksürüklerle kavrulan insanlar var bende daha hiç öksürük olmadı. Bundan sonraki günlerde ne olur, ben tam kaçıncı günündeyim onu da çıkarmak biraz zor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)