Shakira ve Jennifer Lopez’in dansı şikayet edildi!

Dünyaca ünlü ABD’li yıldız Jennifer Lopez ve Shakira’nınSuperbowl’da gerçekleştirdikleri dans performansına şikayet yağdı.

MAGAZİN 29.02.2020, 20:04 01.03.2020, 00:51
Shakira ve Jennifer Lopez’in dansı şikayet edildi!

 ABD’de her yıl Amerikan Futbol Ligi’nin şampiyonluk maçını kutlamak için düzenlenen ve birçok ünlü ismin konser verdiği Super Bowl etkiliğinde, bu yıl sahne alan Jennifer Lopez ve Shakira’nın performansları çok konuşulmuştu. Sahnede yaptıkları dans gösterilerini müstehcen bulan bazı izleyiciler ise bu sene sahne alan ve danslarıyla skandal yaratan Shakira ve Jennifer Lopez’i Federal İletişim Komisyonu’na şikayet etti. Yapılan 1300 şikayetin çoğunluğunu aileler oluştururken, şikayetçi olan bir çocuk annesi Kate Anderson: ‘’ SuperBowl’u her yıl ailece izliyoruz. Çeşitli konserlerle eğlenirken futbol takımımızı desteklemek bizim için bir gurur kaynağı oluyor. Fakat bu sene sahneye çıkan Shakira ve Jennifer Lopez, bizi tam anlamıyla şoka uğrattı. Biz bu performansı ailece izliyoruz ve çocuklarımın da izlediği bir etkinlikte bu derece müstehcen görüntülerin olması kabul edilebilir bir şey değil.’’ açıklamasını yaptı.

SUPER BOWL’DA NELER OLMUŞTU?

ABD Ulusal Futbol Ligi’nin şampiyonluk maçı için her sene düzenlenen ve birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı bir spor organizasyonu olan SuperBowl’da, bu sene oldukça hareketli anlar yaşandı. Şubat ayının başında 54. SuperBowl etkinliği kapsamında sahne alan Jennifer Lopez ve Shakira, sahnede yaptıkları dans gösterisiyle milyonları ekrana kilitlemeyi başarmış ve SuperBowl tarihinin en çok izlenme oranı alan bölümü olmuştu.

Yorumlar (0)