İrem Derici'den süper minili isyan

Tam kapanmanın ardından soluğu tatilde alan İrem Derici'nin yalnızlık canına tak etti. Cesur pozlarını paylaşan Derici "Bu kız neden yalnız?" diyerek isyan etti.

MAGAZİN 27.05.2021, 11:08
İrem Derici'den süper minili isyan

Koronavirüs salgınına yönelik tedbirler kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanmanın bitmesinin ardından soluğu Antalya'da alan İrem Derici, tatile Bodrum'da devam ediyor.

Yaptığı bikinili pozlarıyla dikkat çeken Derici son olarak süper mini elbisesiyle pozlar verip yalnızlığına isyan etti. Derici paylaşımına "Bu kız neden yalnız ya beton gibi kadın yalnız ölecek" yazdı.

Derici daha sonra bir video çekerek "Kanlı Ay'da ne dilek varsa tutacağım; şu kadının yıllardır yalnız olması çok üzücü. İsyan ediyorum artık ya; sevilmek istiyorum kardeşim" dedi.

Evli arkadaşlarıyla tatil yapan Derici'nin yalnızlık canına tak etti. Paylaşımlarıyla takipçilerini güldüren Derici'nin süper minili pozlarına ise beğeni yağdı.

Pop müziğin 34 yaşındaki sevilen ismi İrem Derici sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla nefesleri kesti.

Yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici, bu kez sosyal medya paylaşımıyla çok konuşuldu. Antalya Kalkan'a giderek yaz tatiline başlayan İrem Derici, siyah bikinisiyle ayna karşısında verdiği pozu Instagram sayfasında takipçilerinin beğenisine sundu.

Derici'nin bikinili paylaşımından sonra takipçileri yorum yağmuruna tuttu.

Çok sayıda beğeni alan Derici, paylaşımına "Kalkan'da şeftalilerimi dışarı çıkardım" notunu düştü. 

Şarkıcı Demet Akalın da fotoğrafa "Abla yakıyorsun" yorumunu yazdı.

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen İrem Derici, takipçilerinin sorularını cevapladı.

"Bir sonraki hayatımda Cem Yılmaz olmak istiyorum" diyen Derici "Kendimi ona çok yakın hissediyorum. Onun karizması başka bir şey." ifadelerini kullandı.

Annesinden özür dilemek istediğini belirten Derici "Tek bir özür hakkım olsa, annemden dilerdim. Beni yetiştirmek çok zor iş. Yaptığım her yanlış için ondan özür dilerdim." diye konuştu. 

"Türkiye’de en sevdiğim şehir İstanbul. Kaos insanıyım ben." diyen Derici "İstanbul da kaosun başkenti. O yüzden İstanbul’dan ölürüm de vazgeçemem. İzmir ve Bursa’da vazgeçemediklerim içinde. Yurt dışında ise Barcelona, Venedik ve Paris." şeklinde anlattı.

Salgında yaptıklarını söyleyen Derici "Pandemide insanlar ekmek, lahmacun yaptı. Ben makyaj yaptım. Makyaj yapmayı öğrendim. Onun üzerine merak sardım. Çok müzik dinledim. Dansa gidip, diyet yaptım." dedi.

Doktor olmak istediğini dile getiren Derici "Başka bir meslek seçsem tıp okurdum. Doktor olmayı çok isterdim. Hele ki şu dönemde gösterdikleri çabayı görünce. Evladım olursa doktor olmasını çok isterim. Dünyayı değiştiren bir meslek." ifadelerini kullandı.

"Sinema ve dizi teklifleri alıyorum ama çok dallanıp budaklanmayı sevmiyorum." diyen Derici "İtiraf etmeliyim ki iyi bir oyuncu değilim. Botokssuz bir suratım olması lazım. Botokstan vazgeçemem. Ancak Brad Pitt’ten teklif gelirse vazgeçerim. Ama yarın ne gösterir bilmiyorum." diye konuştu. 

Yorumlar (0)